Szabolcs szatmár bereg megyében hol féregtelenítenek, veszettség ellen oltanak, chippeltetnek és csinálnak kutyának útlevelet?
Figyelt kérdés
Nézegettem Nyíregyházán, Kisvárdán de egyik web oldalon se írják mindet ,vagy egyet sem.#kutya #chip #oltás #állatorvos #megye #féregtelenítés #Szabolcs #Szabolcs-Szatmár-Bereg megye #Szatmár
2014. jan. 13. 17:26
1/3 sippara válasza:
A féregtelenítés tablettával történik, az egyrészt minden dokinál van, másrészt állatpatikában is kapható; veszettség ellen minden orvos olt; chipet minden orvos ültet be; az útlevél pedig "csak" egy sima papír, szintén bármelyik dokinál találsz, az más, hogy ezt a négy totálisan alapvető dolgot nem feltétlenül írják ki a weboldalra, mert magától értetődő. Mi a kérdés?
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát bármelyik állat orvoshoz bemegyek 100 százalék hogy mindegyiket eltudja végezni?
2014. jan. 13. 18:16
3/3 sippara válasza:
Igen, legrosszabb esetben azt tudom elképzelni, hogy a doki kifogy az útlevélből, mielőtt mész, érdemes odatelefonálni (előző nap), hogy biztosan legyen minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!