Van olyan és,ha igen gyakori eset,hogy valaki azért tartson baromfikat,disznót,tehetnet, Birkát,nyulat,lovat stb.. hogy ne levágja,megegye,hanem,hogy szeretgesse?
Ezen kérdések azért születnek meg mert sokan nem találkoznak, az életben maradás mindennapjaival .
Emberek , java részt érzékenyítve vannak és készen feldolgozva kapnak sok mindent . Jön a meleg víz a csapból már nem maguknak állítják elő stb.....
Nálunk van a faluban egy család, városról költöztek le.
Rackákat tartanak, van kos is, szoktak lenni bárányok. Nem vágják le őket. Elcserélik másokkal takarmányra.
Akik elviszik, ugyanúgy levágják őket, és megeszik, de erről a család nem vesz tudomást.
Szerintem azért nem annyira elterjedt a haszonállat tartása "csak úgy", mert elég sokba van, és sok munka is.
Pl. tartasz egy tehenet, annak kell istálló, takarmány, alom, állatorvos oltások... Ha azt akarod, hogy legyen tej, akkor bizony lesz borjú is. Azt vagy levágod, vagy eladod, de akkor is le lesz vágva...
Ha meg nem fedezteted be, akkor csak viszi a pénzt, meg a munka is vele. A legtöbb embernek erre nincsen pénze. Még ha ideje lenne is, úri huncutságnak, pazarlásnak, pénzszórásnak tartják, legalábbis itt nálunk, ahol a szomszéd még azon is ki van akadva, hogy a macskákat beoltatjuk.
Remélem, olyan vegán vagy, aki tolerálja, ha mások meg esznek húst. Sajnos mostanában elindult a vegán terror tendenciája (elsősorban még csak Nyugaton). Engem nem zavar, ha valaki vegán, de nem szabadna állatkínzónak meg környezetszennyezőnek beállítani és üldözni a húsevőket.
Előző vagyok: Vegánok, a növényeket nem sajnáljátok? Az újabb kutatások szerint ők is éreznek. Akkor együnk napfényt meg levegőt?
A vegánok a tápláléklánccal nincsenek tisztában. A természet törvényei ismeretlenek a számukra.
Akkor tese vagy 100%-as.
Vega vagyok de mindenkinek szíve joga azt csinálni amit akar.
Szeretnék e téren majd edukálni hogy mi hogy van de attól még ha valaki nem Vega vagy vegán ez van,saját döntése.
Ha valaki szereti az állatokat az vegetáriánus lenne de ha nem akkor saját magukat köpik szemben és ez màr a saját szegényi bizonyitványuk.
Nekünk kecskénk van, már 10 éves lassan:)
Ló is van/volt a családban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!