Macska riasztó fára?
"Macska riasztó fára?"
Minek egy riasztó fára macska?
Ha a nyestriasztó szerű kütyükre gondolsz felejtsd el. Minden állatra hatnak, sőt én szenzoros érzékenységgel is hallom.
Védenéd a fészket, de lehet a fiókák szüleit elzavarnád, ők meg szegények ott halnak éhen szörnyű zaj mellett.
Apám anno vett egyet és amikor náluk voltam, nem tudtam mi az a hang, rosszúl voltam tőle.
Amint kikapcsolta minden oké volt.
A szögesdrót jó ötlet, ha jól csinálod meg.
Valamilyen fem - javasolom az aluminiumot - "gallert" tegyel a fa torzsere, korbetekerve. Legyen legalabb 1 meteres, hogy ne tudjon felfele ugrani sem. Es vedd szamitasba, hogy esetleg a kozel allo masik farol is at tud ugrani.
Csak szolok, hogy a madarfeszkeket nem csak a macskak szeretik, hanem a mokusok es a ragadozo madarak is esznek madartojasokat es par napos fiokakat.
De ez a macskak es a mokusok ellen is eleg jol ved, foleg, ha a felso reszet meg ki is hajlitod, mint egy gallert (es nincs a kozelben egy masik fa, vagy kerites, ahonnan at tudnak ugrani). A mokusok kepesek "repulni" akar 10-12 metert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!