Mit csináljunk, hogy elkerüljék a kullancsok a cicánkat?
Szia!
Nekem a legjobban bevált bolhanyakörv a Foresto volt. Jó bolhára, kullancsra, mindenre.
Mióta elkezdtük használni, nem akarunk mást venni. Szuper jó és hónapokig hat, bár kicsit drága, kb cicára 8000ft, de az árát abszolút megéri.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Hát eleve a macska nem kellene hogy kijárjon, mert a kullancs lesz a legkisebb baja.
Az összes helyi róka/kóbor kutya/macska megverheti, megehet mérgezett egeret, elüthetik, meglőhetik, a helyi gyerekek kegyetlenkedhetnek vele.
Emellett jeletős pusztítást is végez a helyi énekesmadár és kisemlős populációban, összepiszkítja a környékbeli kerteket.
És ha lefial, vagy teherbe ejti a helyi cicákat, akkor ez expinenciálisan növekszik, hiszen fél évente 6-8 kóbor cica minimum kijön egy icartalanítelatlan nőstényből.
Szóval ja, felelős állattartó eleve nem ereszti ki a macskát szélnek világnak.
1-es, köszönöm a tanácsot!
2-es, értem mit mondassz, jogos, de most nem ez volt a kérdésem.
1 honap alatt mar 4 fele kullancselleni keszitmenyen tulvagytok? Vagyis bocsanat, ha jol ertem osszesen 7??!!
Meg fogjatok mergezni azt a szerencsetlen macskat, ez igy nem oke.
Most varni kene egy picit a kovetkezo szerrel, nem veletlenul kell betartani a pontos adagolast es hatoidot...
Addig ne engedjetek ki vagy nem tudom, de ez nagyon durva. Nem viccbol kell nagyon szigoruan betartani az eloirast...
Még 1 szavazat a Forestora.
Vagy Frontline csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!