Miért akkora szám egy farkas levadászása?
Figyelt kérdés
Mérhetetlenül sajnálom, minden erőszak ellen vagyok, de miért nincs szó azon sok ártatlan állatról és emberről, akik naponta több ezren, tízezren akár százezren halnak meg rossz körülmények között? Az oldalaknak kellenek az olyan cikkek, amikre az emberek kattintanak?2023. ápr. 14. 19:45
42/44 anonim válasza:
"Arra is kéne gondolkodni hogy ezáltal egy csomó növényevő állat megmenekult a farkas általi haláltól amit az nap mint nap okozott volna."
Ami ugyanúgy probléma, ha túlszaporodnak. A természet egyensúlyához kellenek a ragadozók is.
43/44 anonim válasza:
Mert egy vadidegen ember senkitse érdekel, engem legalábbis tuti nem. Az állatok fontosabbak. Előbb adományozok állatoknak, mint gyereknek pl ők kit érdekelnek..
44/44 anonim válasza:
Én nem bízom abban, hogy az amatőr vadász méltó büntetést kap.
Ha szerencséje lesz ennek a felelőtlen, bunkónak, egy olyan bíró fog felette ítélkezni, aki szintén vadászik. Mert bizony a bírók is szeretnek vadászgatni.
Majd kifizettetik vele a 250eFt-ot (farkas értéke) és kap egy kis megdorgálást és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!