ÁLLATVÉDŐKÉNT és vegán/vegetariánus emberként, mi és mikortól venne rá, hogy állatokat ölj étkezésre?
Most nem egy "Lakatlan szigeten vagy, és vagy levágod a nyulat, vagy éhen döglesz." dologról beszélek, hanem reálisabb példákról.
Mondjuk nem átlag Gyakoris vagy, azaz nincs 3 diplomád, havi 900-as fizuval, meg nincs 300 milliós Bitcoin portfóliód, hanem átlag ember vagy.
- Dolgoznál vágóhídon, hogy legyen fizud, és fűtés a gyerekeidnek?
- Matekoznál, és kiváltanád a vadász/horgász engedélyt, és lőnél nyulat, meg fognál halat, mert másképp nem telik húsra?
- Lennél orvvadász, hogy kifizesd a babád fejlesztőpedagógusát, hogy emberi minőségű élete legyen?
- Elfogadnád a sintértelepi hóhérsegédi melót, ha a végrehajtó már a 3. levelét küldené, és neked kell a pénz?
Nem trollkodás, tényleg érdekel az ŐSZINTE válaszod. Köszönöm!
Dolgoznál vágóhídon, hogy legyen fizud, és fűtés a gyerekeidnek?
Nem. Nincsennek gyerekeim, de ha lennének is, lenne apjuk is..ő is gobdoskodhat róluk.
Vágóhídon nem dolgoznék, a belem kihánynám a látvány és a szagok miatt.
- Matekoznál, és kiváltanád a vadász/horgász engedélyt, és lőnél nyulat, meg fognál halat, mert másképp nem telik húsra?
Nem. Rohadt drága a horhász engedély, felszerelés. Vadász engedély mellé vadász társasághoz is csatlakozni kell, úgy tudom. Belépési díj olyan 150e, éves tagdíj 120-200e, és nehéz bekerülni.
Ennyi pénzből jó sok halat, nyulat lehetne venni.
Na de amúgy kinek venném vegaként a halat, nyulat?
- Lennél orvvadász, hogy kifizesd a babád fejlesztőpedagógusát, hogy emberi minőségű élete legyen?
Nem, elvetettem volna a beteg gyereket.
- Elfogadnád a sintértelepi hóhérsegédi melót, ha a végrehajtó már a 3. levelét küldené, és neked kell a pénz?
Nem. Nem vettem fel hitelt, nincs tartozásom.
Előbb termesztenék füvet, minthogy ikyen munkákat csináljak.jobban is fizetne.
Miért kattantak be nektek most ezek a kérdések ennyire?
Nem, én ennyire embertelen, élhetetlen körülmények között vagy elhagynám az országot, vagy rágyújtanám a karmelitakolostort a "családbarát" kormányra, amelyik évtizedek alatt szándékosan alakított ki ilyen körülményeket.
És mivel pont azért tehetik meg, mert már többmillióan az első lehetőséget választották, ezért a második pont jóval felelősebb, bátrabb és proaktívabb hozzáállás.
Vadászat, mint írták nagyon drága! Kezdődik egy pszichológiai felméréssel. Tanfolyam. Fegyver ami szintén nem olcsó. Nem látok bele, de szerintem simán 1 millió felett van.
A horgászat is tanfolyam, vizsga. Habár olcsóbb, de ennek is vannak költségei.
"Nyilván hússal etetném a ragadozó állatot"
Tükörben láttad már a saját szemfogadat?
Te ragadozó vegán!
Utolsó, az ember mindenevő, nem ragadozó. Ha ennyire kőbuta vagy, nincs is további érveknek helye.
Amúgy:
Dolgoznál vágóhídon, hogy legyen fizud, és fűtés a gyerekeidnek?
Nemhiszem, semmi ilyen végzettségem nincs, ha nem át kéne képezni magam, biztosan nem a hentességet választanám.
Ha éhenhalás szélén állnék, nem foglalkoznék engedélyekkel, viszont nyulat lőni sem tudnék magamnak, mivel sosem láttam élőben semmilyen fegyvert. Használni sem tudnám, nemhogy eltalálni vele a nyulat vagy bármit. Szerintem horgászat ugyanez.
Nem, fejlesztés nélkül is lehet segíteni a gyereknek, max nem lesz élvonalas ötös a suliban. Na bumm.
Hóhérsegédi melóból nehezen fizetnék lakáshitelt... gondolom ilyenkor elhúznék külföldre. Plusz megint ott a hozzáértés problémája: mivel ninvs ilyen tudásom, mire fel vennenek fel?
"Utolsó, az ember mindenevő, nem ragadozó. Ha ennyire kőbuta vagy, nincs is további érveknek helye."
Max mindenevővé vált, de húsevőként indult, ha nem így lenne akkor patád lenne meg összetett gyomrod!
Te kőagy őrnagy...
Karmok, több ujj, szemfog, előre néző tekintet, vadászat, eszközhasználat stb...
A kizárólagos húsevőség következő fejlődési fokozata a ragadozó mindenevő, az azt követő pedig az eszközhasználatra képes termelő előember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!