Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hol tudom bejelenteni ?

Hol tudom bejelenteni ?

Figyelt kérdés
Tegnap este lettem leginkább figyelmes az esetre az erkélyem alatt,hogy egy nagy darab gyerek üti,veri este az utcán a kistestű kutyáját ... Vonyított előszőr kerestem az úton,hátha el ütötték de nem láttam ,le rohantam volna érte gyorsan és orvos... aztán láttam a tagot...azt tudom ,hogy itt lakik pár házzal felettem ,de a nevét nem tudom se aa pontos címét ... Kérlek segítsetek,ez nem az első alkalom volt ! N29
2023. jan. 16. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Nő vagyok, kérdező, de ettől függetlenül megnézném, hogy te mit szólnál hozzá, ha nem nevelném meg a kutyát, és emiatt neked, vagy a kutyádnak menne.

Igenis, a kutyatréningezés nem csak jutalomfalatozásból és simizésből áll.

Ha hülyeséget csinál, akkor rá kell csapni egyet, ha pedig domináns, akkor le kell nyomni. A többi kutya is ugyanezt csinálja egymással.

2023. jan. 19. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Láthatóan a kérdezőt se pofozgatták kiskorában, hogy normális legyen és biztosan megnyalta a konnektort párszor, amely eredménynek szemtanúi vagyunk:DDD
2023. jan. 19. 16:28
 13/15 NTBS ***** válasza:
61%
Az állatvédőknél. De nem ártana bizonyíték is.
2023. jan. 20. 05:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt a jelentgetőt is megverik hamarosan, elvakult és agresszív állat láthatóan;)
2023. jan. 20. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Te agyhalott kérdező. És arra, hogy valaki egy kistestű kutyát ok nélkül üt-ver, nem írtam normális választ, amit egyébként még meg is köszöntêl?

Témát váltasz és paraszt módba kapcsolsz hirtelen, ne haragudj, de erre már nem tudok több mindent írni.

2023. jan. 20. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!