Most jött haza németből és mindenhova járkál hol lehet bejelenteni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 07:00
1/25 A kérdező kommentje:
falubeli illeto és házi karanténba kellene lennie ehelyett boltba jár pékségbe srb!!
2020. márc. 20. 07:00
3/25 A kérdező kommentje:
De még az illeto rokona nevet hogy ugyan hogy bizonyitom be
Én tényleg hivom akkor
2020. márc. 20. 07:16
4/25 anonim válasza:
Oda járkál, ahova akar. Kihívhatod a rendőrséget, ők max. megkérik, hogy maradjon otthon, és ennyi.
5/25 anonim válasza:
Odamentél hozzá és felajánlottad neki, hogy bevásárolsz neki, hogy ne kelljen kijárkálnia?
6/25 A kérdező kommentje:
Én dolgozom éppen ez az ...
De nem kellene szabadon járkálni a így mi értelme a karanté nak??
2020. márc. 20. 07:25
7/25 anonim válasza:
És ezt miért nem tőle kérdezed meg, amikor látod?? Vagy ahhoz már nem vagy ilyen bátor? Inkább rángatnád szerencsétlen rendőröket? Katasztrófa.
8/25 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok hatósági személy csak eladó egy másik boltban ,és látom. Én nem kérhetem számon a rendőr meg igen!!!
Az orvos mondta neki h maradjon karanténba két hétig az a biztos mert külföldről jött haza...de nem tartja be.
2020. márc. 20. 07:37
9/25 anonim válasza:
Menj el a rendőrségre. Aztán annak is lásd a következményét, ha alaptalnul vádaskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!