Hol tudom bejelenteni ?
Keresd meg a közeletekben levő állatmenhelyet és őket hívd fel!
Tudni fogják, hogy mit kell tenni és kihez kell fordulni az ügyben, hogy eredménye is legyen.
Bizonyíték nélkül senki nem tesz semmit, se a menhely, se a rendőrség (állatkínzás).
Ha nem az első eset, akkor próbáld legközelebb az erkélyről levideózni. Ha ez megvan, csak akkor tudsz bármi érdemlegeset tenni.
A bizonyítékot a vádlott is megtekinti, így tudja majd kinek kell "köszönetet mondani":DDD
Aki meg sokat kérdez, arról tudni lehet sokaknak, mit-miről kérdezett:DDD
Sokszor kell pofozni némelyik kutyát, mert csak abból ért.
Arról nem is beszélve, hányszor megtámadnak vétlen járókelőket vagy gyerekeket vagy tesznek tönkre dolgokat.
Ha nem ismered az előzményt és okát, ne pattogj, mert a dögmentőktől és a tulajtól is kaphatsz majd.Utóbbitól rágalmazási pert simán;)
A kutya iskolában szerinted szép szóval nevelik őket?.. Akkor jó nagy tévedésben vagy..
Amúgy meg, ha nem vagy 1000%-ig biztos benne, hogy ő volt és bizonyítani sem tudod, hogy bántalmazta és feljelented stb.. olyan rágalmazásit tesz a nyakadba, hogy te fogsz vonyítani.
A kérdező azt írta, ütötte -verte a kutyát.
Én is nevelek kutyát úgy, hogy felképelem, hogy visszazőkkentsem, vagy ha a helyzet úgy adja, úgynevezett lenyomomást használok, aminél néha nyüszít a kutya.
Igaz, én ennél is megkapom több embertől a szúró tekinteteket, de ez még mindig nevelés! Ugyanis ezután a kutya megrázza magát, és máris jön mellettem és figyel rám okosan.
Ne keverjük össze az indokolatlan ütés-veréssel, mert a kérdező ha jól értek magyarul, nem egy pillanatnyi fegyelmezésről beszélt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!