Kihez fordulhatnék segitségért?
Kb 1 éve lakunk az új társaslakásunkban de sajnos a közvetlen szomszédunknak a kutyája rühes az első 2 lábától az egész háta lábai..stb... nagyon félek nehogy elkapjuk,már voltak állatvédők,voltak állatorvosok megvizsgálták a kutyát és azt mondták ennek a kutyának megváltás lenne az altatás..nem egy kezdő ruhességről beszélek sajnos hanem véres,sebes neki.. gusztustalan,és a házunk előtt járkál,a gazdája egy idős néni aki kijelentette,hogy,ő sajnálja el altatni,de azon kívül hogy ad neki étel maradékot,és néha vizet és neha úgy csinál mint ha foglalkozna vele..mert pórazra teszi és viszi sétáltatni,ezen kívül nem foglalkozik vele..sajnos udvarunk sem kertünk sincs,csak egy járda.. amire a kislányomat,ki tudom engedni játszani.. van eby kicsike virágos kertem amit szépen gondozok,de állandóan oda piszkol,multkor elkaotam hogy a gazdája elkapta és úgy huzta vissza hogy ne piszkolnon oda.. de az itteni utcába mindenki fel van háborkdva erre a kutyára ,kijárkál magától,és összevissza járkál az utcában piszkol oda ahol épp a kutyának jól esik,az utcában van pár gyermekés baba is mint ahogy nekem is egy 4 hónapos pici.. már a lábamszárát összevissza csipkodták a bolhák,nem győzöm fujogatni magam és a kislányom..
Nemntudom már kihez tudnék fordulni segitségért,sajnos a polgármesterünk egy bunkó,bármikor kérünk segitséget,elutasít..
Mit tudnék csinálni??
Sajnos igen !!! Ez mind igaz... Miért én foglalkozzak egy kutyával??? Akinek kutya kell az foglalkozzon vele!!! Multkor kopogtatott nálam egy állatotvos aki itt hagyta a telefonszámát hogy adjam át a gazdinak mert ők szokták oltani... Kérdezem en egy állatorvos hogy olthat be egy ilyen állapotú kutyát!? Én az engedélyét is elvenném örökre!!!
Hihetetlen, de még is igaz! De az állatvédőknek fogok egy fotót küldeni a kutyáról,és képzeljétek télen bent tartja a néni ezt a kutyát..
Egy kicsit ti is gondolkodhatnátok,hogy egy 2 gyermekes anya szórakozásból találja ki mind ezeket??? Hát ezt a helyzetet nem kívánom nektek sem,annak ellenére hogy a segitség helyett támadtok... de hát ez a Magyar nép!!!
Mi az hogy hogy olthatja be? Azt akarod hogy még veszett is legyen a rühesség mellett? Nincs valami sok eszed, ugye?
Csak arra nem tudok rájönni amíg élek, hogy az ilyen buta embereknek miért kell feltétlenül szaporodniuk, mikor nem sok szellemi örökséget tudnak átadni a gyerekeiknek. Hogy még több buta fideszes legyen az országban?
Ha rühes és tényleg nagyon rossz állapotban van (bár mondjuk a rühesség kezelhető, illetve ha rendszeresen sétálgat nem lehet mégsem olyan beteg)
, azt nem értem, ha igaz a story az állatvédők akik kint voltak, illetve az orvos. Ránéztek, igen tényleg olyan beteg a kutya, hogy altatni kéne és..... megállapították és otthagyták.?
Igen. Az állatorvosoknak semmi más dolga nincs, mint ajtóról ajtóra járni és bekopogni az oltatlan kutyák tulajdonosaihoz, és, ha nincs otthon, akkor végigkopog a szomszédokhoz.
Az állatokat meg a postás kezeli, mert az állatorvos elvette a munkáját, és most nem tud kézbesiteni egyetlen oltás-értesitőt sem.
Kérdező, akkora nagy kamu a történeted, hogy az elképesztő.
Már megint hülye kamu.
Az meg hogy egy 2 gyerekes anya miért találna ki ilyet? Miért hinnénk el hogy az vagy, mikor az egész történet körülötte kamu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!