Napi szinten látok egy tehenet egyedül a 40 fokos melegben a tűző napra kitéve a mezőre semmi árnyékkal és ivóvízzel ez állatkínzás?
Figyelt kérdés
Ez állatkínzás? Jelentsem az állatvédőknek? Nagyon sajnálom szegényt.2022. júl. 24. 15:06
1/15 anonim válasza:
Én a helyedben ezt tenném, igen
2/15 anonim válasza:
Én a helyedben józan paraszti ésszel is eltudnám dönteni,hogy ez az és megtenném a lépéseket azonnal,nem pedig ide jönnék föl előtte,hogy na vajon mit csináljak.
3/15 anonim válasza:
Józan paraszti ésszel én azt gondolom hogy nem állatkínzás, hiszen egy tehén mindig is a mezőn szeretett legelészni. Igaz hogy régebben a 40 fokos nyarak is ritkábbak voltak
4/15 anonim válasza:
3.:Őriztél te valaha tehenet,disznót,kecskét,libát,kacsát,tyúkot?Szerintem nem.
5/15 anonim válasza:
4. Miért te igen? Megfigyeltem hogy álltalában azok kérdeznek ilyeneket akiknek gőzük sincs az állattartásról. De hogy a kérdésre is válaszoljak. Igen a tehénen kívül tartottam a felsoroltakat. De, tehenet is láttam már.
6/15 anonim válasza:
5.:Nagymamáméknál falun őriztem,pedig még csak kis taknyos gyerek voltam,de már akkor is megjegyeztem,amit mondtak,mielőtt kitereltem volna őket,hogy víz mindig legyen előttük,és ha lehet ne a tűző Napra vigyem ki őket,hanem keressek számukra valami árnyékos helyet.Ha pedig nem találnék ilyen területet,akkor nézzek el másfele is,ha sehol nem találok,inkább forduljak vissza,és majd később újra kivihetem őket,vagy másnap.
7/15 anonim válasza:
6. Jó, mondjuk ebben van valami, de szerintem a kérdező által látott tehén sem biztos hogy szándékosan lett kitéve a tűző napra. Szóval lehet hogy csak elkóborolt a csordából.
8/15 anonim válasza:
7.:Nem az a lényeg,hogy mi lehet,hogy nem szándékos vagy csak elkóborolt,ez jelen pillanatban teljesen másodlagos.A problémára kell sürgősen megoldást találni és cselekedni,hogy ne ott álljon a forróságban,és ha ez megtörtént,akkor lehet csak már azon gondolkozni hogy miért így történt.
9/15 anonim válasza:
8. Persze, én azt írtam hogy egy eső körben a környéken kellett volna körülnézni hogy nem-e hiányzik valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!