Hova küldjem az adóm 1%-át, ha azt szeretném, hogy minél több kutya élete jobb legyen?
Teljesen mindegy, hogy hova küldöd csak kutyákkal foglalkozzanak, szerintem érdemes helyi alapítványt támogatni, hogyha évente 10 kutyát tudnak csak befogadni, de 11-re is van forrás, az is nagy dolog.
Mindenhol jól jön, és nem akkora összeg, hogy csak a te pénzedből sok kutyát meg tudnának menteni.
Én a Border Collie Fajtamentő Egyesületnek adtam, az én kutyám tőlük van, megbízható, korrekt egyesület, nemrég kaphatnak csak 1%-ot, de sok régebbi egyesület példát vehetne róluk sok tekintetben.
Ha küldhetnék több helyre is, támogatnám az Állatmentő Ligát, az Élj Már Dog Rehab csapatát, rengeteg melót beletesznek abba, amit csinálnak, segítőkutya képzőket, és keresőkutyásokat, mert nagyon fontos munkát végeznek.
Köszi a válaszokat, mindenki kapott zöld pacsit! ^^
Végül nekik ment: 19816016-1-43.
Annak küld, akit ismersz vagy ha nincs ilyen, akkor valamelyik környékbeli menhelynek. Nem nagy kunszt kimenni és megnézni, hogy milyen a hozzáállásuk.
Ez a gyakorlat amúgy k.va sz.r, hogy megkérdezzük kinek küldjük, aztán mindenki felsorolja a legnépszerűbb helyeket és oda megy az összes lóvé. A többi kevésbé ismert menhely meg éhen hal. Ha rajtam múlna, akkor központi helyre kerülne a pénz és igazságosan szétosztanám az összes menhely között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!