Mit kell tenni ha találtunk egy beteg őzet?
Elvileg tilos hozzányulni ha nem beteg mert a mamája elhagyja ha érzi rajta az ember szagot.
Ha beteg az más kérdés.
RENDŐRSÉG 112 ŐKET KELL HÍVNI HIVATALOSAN MERT ŐK TUDJA HOGY KIT KELL ÉRTESÍTENI
112
#7 Mit ordibálsz? A vad a vadásztársaság tulajdona. Nem a 112-t kell hívni, hanem a vadásztársaságot, vagy vadmentő szervezeteket, állatkerteket, vadasparkokat.
Amúgy meg szerintem nincs baja a gidának, csak a szokásos a helyzet, hogy meglátták a fűben és azt hitték, hogy baja van.
Sérüléstől függetlenül, ha hozzáértetek a gidához, értesíteni kell valamilyen szervezetet, hogy ne pusztuljon el a gida, mert az anya az emberszag miatt magára hagyja.
7# Azért hogy a magadfajta primitivek is megértsék, azért van nagybetűvel.
Nincs egy hete hogy DIREKT ELMONDTÁK A MAGYAR TELEVIZIÓBAN HOGY EZT KELL TENNI, HÍVNI A 112-t.
Nyugodtan irogass még egyáltalán nem érdekel.
Remélem más sem vesz komolyan.
Tipikus kötekedő, okoskodó vagy.
7!
A vadász AZONNAL elvágná a torkát. Nem az első eset lenne,sérült őznél sajnos. A vadászok sosem gyógykezelnek őzet!
Beszélsz f*szs*gokat. Nem kéne írogatni, ha fingod nincs a témáról.
Ilyen nincs, hogy elvágja a torkát. Maximum agyonlőni szokták, ha szenved és annyira sérült. Mondjuk egy gázolás során.
De, ha gida akkor biztos nem fogják agyonlőni. Nem lehet kölyök vadállatot agyonlőni/levadászni pláne nem csak úgy elvágni a torkát.
Én meg azt hallottam, hogy az ír manók Soros György-el szövetkezve ellopják a nemzeti arany tallérokat.
Biztos, van olyan is aki meg ezt nyeli be......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!