Aki gazdásított már macskát, mennyi idő alatt sikerült?
Magunkhoz vettünk egy macskát. Beteg szegény, nem tagadom, hogy emiatt problémásabb, de semmi olyan, ami ne lenne gyógyítható. Már majdnem sikerült 1x gazdásítanom, de a befogadó oldaláról egy rokon keresztbe kaszálta a projektet. Azóta csak komolyatalan érdeklődők voltak. Bentre adnám a macsekot, mert elég sok pénzünk rámegy arra, hogy kipofozzuk, nem akarom az utcan látni újból.
Jó, még csak 1.5 hete van itt, de sajnos a miénkel nem jönnek ki, nem maradhat. De kezdem úgy érezni, hogy túl nagy fába vágtam a fejszémet. :( Csapból is macska folyik, mindenki tukmálja a macskát, hogy szabaduljon tőle bárkinek odaadja. Pedig az orvosi költségeket is állnánk, ha valaki elvinné. Munkahelyemen hírdetem, fb-on, plakátolom... El nem tudom képzelni, hogy macskamentő szervezetek mi kínt állhatnak ki :'(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!