Ha élő állatot kell leölnöd egy versenyben (jelen esetben homárt), akkor meg tudnád tenni, vagy képtelen lennél rá?
#67 Más dolog empatikusan viszonyulni más élőlényekhez, és élelmiszerbőség idején, amiben most is vagyunk, azt az ennivalót választjuk amihez nem kell kegyetlenkedni állatokkal.
Ha éhínség lenne, vagy háború, az más helyzet. 10 éve nem eszem állatot, a párom kb 20 éve, van bőséges alternatíva, nem szenvedünk hiányt semmiben. Ha beütne a krach, nem maradnék el fegyverforgatásban senki mellett, ez nem azon múlik hogy mit eszel.
A flexiteriánus lakosság között is rengetegen vannak akik nem láttak közelről csirkét és a belüket kihánynák ha meg kéne nyúzni ez nyulat. Csak mert húst eszik valaki, nem lesz kemény. Szerencsére manapság már nem az agresszió és kegyetlen viselkedés az etalon, mint az ősemberek között.
A háborúval arra céloztam, hogy akkor majd embert kell ölni.
A férfiak többsége egy tyúk nyakát nem meri elvágni, hogy fog embert ölni?
Sőt, a férfiak többsége annyira nyámnyila, hogy másik ember nyakát sem meri elvágni! Mi lesz így velük a háborúba ahol embert kell ölni D: xD XD
Vágtam már egyedül kakast.
Sem sipitózó plázacica, sem agyatlan vegán nem vagyok.
Az a kés semmi ahhoz képest, amit egy ragadozó csinálna velük.
Fun fack: Anitának hívnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!