Marci2004 kérdése:
Mi történik a valaki megrúg egy kutyát?
Figyelt kérdés
Mert egyszer láttam valakit hogy megrúg egy kutyát. Én az ilyeneket elítélem. Nos kíváncsi vagyok arra, hogy mi minden történhet a kutyával ha megrúgják. A lehetséges csonttörésen kívül.2021. nov. 18. 15:53
11/12 anonim válasza:
Nem lesz benne a hírekben a "sokkoló kutyatámadás" szavak közelében, mert remélhetőleg nem kel többet fel.
12/12 anonim válasza:
Semmi/eltörik a csontja/belső vérzés..
A legtöbb esetben csak vonyít, megíjed legalább megtanulja hogy ne menjen közel. Nálunk sok a tetves kijárós kutya akik ugrálnak rá sz emberre. Én is rúgtam már fel párat, mert az ordításból, dobbantásból nem értenek.
Eloldalognak utána
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!