Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért ennyire közömbösek az...

Miért ennyire közömbösek az emberek egy elütött àllattal?

Figyelt kérdés

Sétàltam egy utcàn,ahol nem volt jàrda ès màr messziről làttam,hogy az úttest közepétől jobbra (szóval nem a szélén) jól làtható részén hosszàba fekszik egy àllat (első làbaira felülve,fejét emelve). Amikor odaértem hozzà làttam,hogy egy macska,akinek az orràból szàjàból folyik a vér. Àrnyékos helyre vittem,hogy ne a forró aszfalton süljön ès nehogy àtmenjen rajta még 10 autó.

Egyből hívtam egy taxit,hogy elvigyem a legközelebbi àllatorvoshoz,de pont mire kiért a taxi,addigra meghalt :(

Azért bevittem taxival àllatorvoshoz,hogy nézzenek benne chipet,gondoltam szólol a gazdijànak,hogy màr ne vàrja haza. :(

Ami a megdöbbentő szàmomra,hogy mivel ez egy forgalmas út volt gondolom több 10 kocsiban vezető ember làtta és nem àlltak meg ,hanem tovàbb hajtottak.

Hogy lehetnek ilyen lelketlen emberek? Egy 50 fokos aszfalton fekvő sérült macskàhoz nem megállni,szerintem kimeríti az àllatkínzàs fogalmàt.

Te megàlltàl volna vagy mit csinàltàl volna a helyemben?

2021. aug. 26. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Jó, akkor veregesd magad vállon, avasd magad szentté, szórjál virágszirmokat a fejedre. Ahhoz meg semmi de semmi közöd, hogy ki mire keres és költ. Az elgázolt macskáért ugyanis egy ember felelős: a gazdája.
2021. aug. 31. 20:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Az àllat vàlasztott magànak felelőtlen gazdàt? Nem!

Akkor miért az àllatnak kell szenvednie? Nem o teher rola.

2021. szept. 1. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
jaaaj
2021. szept. 16. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!