Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Azokon a futball eb meccseken...

Azokon a futball eb meccseken ahol magyarok játszanak, a kommentátor miért nem pártatlanul, közömbösen beszél, mint a többin?

Figyelt kérdés
A magyarok nézőpontjából beszél mindig, meg őket isteníti, védi, mintha vele együtt minden magyar nekik szurkolna. Pedig azért biztos vannak bőven, akik nem nekik szurkolnak. Más futballmeccseken meg úgy beszélnek, hogy abból nem lehet kivenni azt, hogy éppen melyik csapatnak szurkol.
2021. jún. 22. 05:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, úgy gondolod, egy angol szpíker az angol válogatott meccsein semlegesen közvetít? Mi bajod van azzal, ha valaki a hazai csapatért szorít? Sehol nincs leírva, de még íratlan szabály sincs rá, hogy ne szoríthatna a hazai versenyzőknek.

Vitrayt hallottad Egerszegi úszását közvetíteni? Vagy esetleg Horváth Mariannt, amikor Szilágyi áron vívását közvetítette a döntőben? Még el is sírta magát az örömtől.

Az, hogy te nem tudsz szurkolni a magyaroknak, a te szegénységi bizonyítványod.

2021. jún. 22. 07:01
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Mert a magyaroknak szurkol, nyilván.
2021. jún. 22. 08:27
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Mert hülye vagy!
2021. jún. 22. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez elég alap. Szerintem szinte minden szurkoló, aki mondjuk egy magyar meccset néz, a kedvenc csapata ellen, bármennyire is szereti, mondjuk a német válogatottat (ugye most lesz majd a meccs ellenük), sztem legbelül a magyaroknak fog szurkolni. Én is örültem, mikor a franciák ellen belőtték a gólt a mieink. Amikor kapták, azt már nem preferáltam. A franciáknak szurkolok itt az EB-n, de örültem volna, ha kikapnak ellenünk.
2021. jún. 22. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Én nézek most angolul, németül, szlovákul, csehül és magyarul is EB meccseket. A kommentátor mindig a hazaiakkal (saját nemzetével) van és ez nem baj, nagyon tetszik hogy így beleélik magukat és nem csak érzelemmentesen leközvetítik a meccset.
2021. jún. 22. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
ez komoly kérdés?
2021. jún. 23. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

"mintha vele együtt minden magyar nekik szurkolna"

Így is van 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

2021. jún. 23. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
bárki bármit mond, szerintem nem normális az aki a saját nemzete ellen szurkol!
2021. jún. 24. 07:10
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos vannak olyan idióták, akik politikai okok miatt képesek a saját csapatuk ellen szurkolni. 😢

2021. jún. 24. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Azért a tegnapi meccs is odab@szott rendesen. Én reménykedtem, hogy a franciák verik a portugálokat, és mi is verjük a németeket. De sajna egyik sem jött be. De szerintem a csapatunknak nem kell szégyenkeznie. Egy ilyen csoportban ezt elérni már kiváló teljesítmény volt.
2021. jún. 24. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!