Mit lehet tenni, ha az utcán sétálva azt látom, hogy egy gyerek ver az egyik udvarban egy láncra vert kutyát?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 14:59
1/7 anonim válasza:
Én biztos felvenném videóra hogy legyen bizonyítékom, aztán rendőrség, állatvédők..
2/7 A kérdező kommentje:
Ez jót ötlet! Mert ugye a gyerekre kezet emelni nem lehet, más portárjára csak úgy bemenni nem lehet, ahol gyerek van ott általában szülő is, nem szeretnék még én hidegre kerülni e miatt.
2021. júl. 14. 15:08
3/7 anonim válasza:
Még az első válaszoló válaszát kiegészítve, a rendőrség, előtt csengess be, hátha kijönnek a szülők és mond el mit láttál- szólsz akkor legalább addig is abba hagyja a kutya verését-
Ettől függetlenül jelentsd az esetet..
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem magától veri a gyerek a kutyát, hanem ezt látja, így a szülőkhöz fordulni nem biztos, hogy eredményes lesz
5/7 anonim válasza:
Levideoznám, hogy legyen bizonyíték, és bizos hogy rászólok, ha mód van rá, beszélek a szüleivel is, ha ez nem vezet eredményre gyámhatósághoz fordulok, állatkínzás miatt (saját a kutya vagy valaki másé, mert nyilván máshogy kell kezelni a helyzetet - ha saját, megkérdezem a szülö9ket, hogy nem adnák e el az állatot, megvenném, mert nem ezt a sorsot érdemli)
Nyilván erősen függ attól is hogy hány éves a gyerek, 5 vagy 15.
6/7 anonim válasza:
Elmész a gyerek szüleinek házához egy bulldozerrel.. És rájuk döntöd, majd bedobod a gyereket is a kerítésen.. :))
7/7 anonim válasza:
A bulldózeres módszer viccess , Izraeli módszer hiába, van mnég mit tanulnunk. Jót nevettem ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!