Milyen kutya riasztót használto a kutyátok megvédésére?
Gondolom valami kos zsebkutyad van,hogy meg kell vedeni mert orult hisztibe kezd,ugat meg minden es szembeall a nagyobbakkal ezert veszelybe sodorja magat.
Ne maszkalj olyan helyeken ahol nagyobb kutyak megtamadhatjak,ilyen egyszeru,jobb minthogy gazspray foleg ha nem is tudod rendesen hasznalni,meg felhergeled vele a tamado kutyat es teged is megharap.
Paprikaspray.
Olcsó, hangtalan, hatékony.
Az én kutyám valóban kistestű kutya ezt nemvolt nehéz kitalálni abból hogy megakarom védeni egy másik kutyától. De!! nem izgága, egy nagyon aranyos szeretetreméltó mindenkivel barátságos kiskutya.
A támadás az teljesen váratlan volt és szinte kivédhetetlen, egy ház udvaráról kiszökött nagytestű kutya egy bokorból rontott rá az én kutyámra és megharapta a gazdája seholsem volt a támadás pillanatába és mikor előkerült akkor sem tudott semmilyen hatást gyakorolni a kutyájára. Felmerült bennem a kérdés milett volna ha ez a kutya egy kicsi gyereket támad meg? bele sem merek gondolni.
A lábamat meg a hangomat, mikor gyerek voltam egy gumibot jellegű cuccal jártam kutyát sétáltatni, amit még a nagypapám csinált nekem :P. Egy sprayt is próbáltam, az nem igazán vált be... (nehéz elővenni, lassan hat, de nem igazán teszteltem több fajtát)
Szerencsére a környékünk rengeteget fejlődött kutyatartás ügyileg az elmúlt 10 évben, ahol meg tudom, hogy necces lenne, nem sétáltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!