Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tesznek a méhek amitől...

Mit tesznek a méhek amitől ilyen fontosak az ember számára?

Figyelt kérdés
Miért mondják, hogy ha kihalnak, akkor az ember követi majd?

2021. ápr. 2. 10:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

Csak majd kiderül, hogy a méheknek valami más ökológiai szerepe is van, amire még nincsen robot.

Ahogy a szintetikus vitaminok sem hasznosulnak úgy, mint a természetesek.

2021. ápr. 2. 17:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21

Az emberek nagyon lebecsülik a technológiát,vannak olyanok amikrol nem is hallottak,nem beszélve a rejtett technológiákrol...

2021. ápr. 2. 17:40
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Vagy túlbecsülik, ha azt hiszik képesek TÖKÉLETESEN másolni egy faj természetben betöltött szerepét pusztán gépekkel.
2021. ápr. 2. 19:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

és mi van akkor ha nem tudja? MIÉRT BAJ HA KÉRDEZNI MER? Ez az OLDAL AZÉrt van , hogy segíts és leírd, nem, hogy kötekedj!

NA inkább miattatok tartunk itt, meg a magadfajták miatt. HA az emberek mernének kérdezni akkor nem iylen lenne a világ, de ti még a neten is vegzáljátok az embert, hát csoda ha a való életben nem mer kérdezni valaki?

2021. ápr. 4. 11:30
 25/25 A kérdező kommentje:

Kb 10 éve volt utoljára bioszom, jelenleg két egyetemen vagyok, de humán beállítottságú vagyok, ezért nem tudok olyat ami más számára alapvető. De hidd el te még kevesebbet tudsz abból, ami számomra alapvető ;) zenében, irodalom, emberségben.

U.i.: cuki, hogy egy kérdésből ki lehet következtetni milyen szar alak vagyok, aki bizonyára tépdesi ki a rovarok szárnyait és folyton a mekiben zabál és szemetel. (Még a pókot se csapom le a sarokban)

2021. ápr. 9. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!