Mit tesznek a méhek amitől ilyen fontosak az ember számára?

Majd ha általános suliban lesz biosz oratok akkor fogsz tanulni erről
Egyébként már kidolgoztak egy forgatókönyvet arra az esetre ha kipusztulnanak a méhek.Robot rovarok fogják átvenni a méhek szerepét

Ha a mehek szama nagyon lecsokken, netalan kihalnak, vele egyutt a novenyek sem lesznek termokepesek, az allatoknak sem lesz mit enniuk, majd az embereknek sem. Sokan ugy vannak vele, hogy nem az o dolguk megoldani, pedig mindenki tehet a mehekert, meg aki panelban lakik, az is telepithet par novenyt az ablakba, amit szeretnek a mehek, ha meg veletlenul berepul a hazba, nem kell osszeszarnia magat senkinek, nem bánt, hacsak nem az életét vedi de abba o is belepusztul, tehat legvegso esetben szúr, ki kell terelgetni a szabadba.
A szomszedos teruleteken van tobb aktiv mehesz, tobbszaz kaptarral, tudom milyen egyutt elni a mehekkel, annyit tudok segiteni nekik, hogy nem permetezek, es minel tobb viragot biztositok nekik is, na meg mi is gyonyorkodhetunk bennuk.

17
Az nem az én hibám hogy technológiai analfabéta vagy
Nehogy már engem hibaztass a méhek kipusztulásaert.Egy méhet se oltem meg.IQ bajnok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!