Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha megtalálom hogy ki mérgezte...

Ha megtalálom hogy ki mérgezte meg a kutyámat mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nem gondolnám hogy a rendőrség bármit is tenne (bizonyítékra hagyatkozva) vagy felmentené..

Mit tehetnék?

2021. jan. 11. 22:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

18# Nem szerettem volna kommentálni, de benti kutya volt. :)

De még ha kint ugatott volna akkor is szerintem az az okosabb módszer hogy bekopog és elmondja szíve baját, nem megmérgezi..

2021. jan. 18. 21:57
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

Köszönjük drága 18-as az empátiát amit sugárzol mások fele. Legközelebb nyeld le. <3

Egyébként én nem vagyok az erőszak híve, de ha az állataimhoz bárki hozzá merne nyúlni csinálnék Chicagot. Következmény ide vagy oda, még az életben bűnhödjön aki egy nála gyengébbnek ártani képes... Bocs, de számomra az "ugatakutya" nem indok arra, hogy elvegyék az életét. Egyébként kövi kutyusnál hatalmas táblával tedd ki hogy kamerával megfigyelt terület, egyik utcabelinek az jött be. Sajnálom a kutyusod.

2021. jan. 18. 23:30
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
Ordít a szomszéd gyereke. Mérgezzem meg? :/
2021. jan. 20. 13:43
 24/27 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, hagyjad, aki azt a nemhiábamérgezték mocskot írta tipikusan olyan pondró, akinek ez az egyetlen élvezete. Valószínű az életben egy szerencsétlen nyomi, és itt éli ki magát.
2021. jan. 20. 13:44
 25/27 anonim ***** válasza:
67%
Figyelj, olyan ember mindig lesz, aki az ugató kutyát kiiktatja, akár tetszik neked, akár nem. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy megneveled. Az utólagos bosszútól nem fog feltámadni a kutya.
2021. jan. 21. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha benti kutya volt hogyan mérgezték meg? Ezek szerint néha azért kint is volt, akkor meg ugye nem kizárólag benti... ha meg benti akkor az illető bejött a házadba és ott mérgezte meg? Nem értem.
2021. febr. 1. 13:39
 27/27 A kérdező kommentje:
Ugye egy kutyának néha vizelnie is kell, ettől még benti kutya volt. Napi 15 perctől még benti kutya.. :)
2021. febr. 1. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!