Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha megtalálom hogy ki mérgezte...

Ha megtalálom hogy ki mérgezte meg a kutyámat mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nem gondolnám hogy a rendőrség bármit is tenne (bizonyítékra hagyatkozva) vagy felmentené..

Mit tehetnék?

2021. jan. 11. 22:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Paprika spray. Aztán meg azt csinálsz a patkánnyal, amit akarsz. Ne vidd túlzásba.
2021. jan. 11. 23:50
 12/27 A kérdező kommentje:
És ha feljelent utána?
2021. jan. 11. 23:53
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Esetleg megpróbálhatsz hangfelvételt szerezni,ahol utal rá vagy vallja,hogy ő volt.
2021. jan. 12. 00:10
 14/27 anonim ***** válasza:
35%
Téged miért? Kövesd mások példáját.
2021. jan. 12. 09:21
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
A rendőrök azt szokták mondani, hogy ne legyen szemtanú és ott kell ütni, ahol nem hagy nyomot. Persze csak ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy ki tette.
2021. jan. 12. 10:38
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem igenis érdemes megtenni a feljelentést, ha biztos. Pont mostanában elkezdtek ráállni az állatkínzásos ügyekre.
2021. jan. 12. 16:45
 17/27 anonim ***** válasza:
35%

"Aztan a lépcsőházban kilopták az égőket. Ez meg mindennapos . Aztán a faszi meg egy nagy verés találkoztak a lépcsőfordulóban. Ez csak egy véletlen. Mindenki gondoljon amire akar." Ezt jó volt olvasni.

Sajnálom kérdező, én nem is tudom mit csinálnék tehetetlen dühömben.

Emlékszem egyszer egy barom a nőjével röhögve közölte, hogy lelőné a vizslámat, akkor voltam gyerek, pórázon volt a kutya. Nagyon kemény fickó volt, a k-rvájával csak vihogtak rajtam a kis 12 éves nyomin, mert én meg felhúztam magam ezen. Nyilván könnyű a gyengébbekkel keménykedik, kerítésen belül lévő kutyával is.

Mi most tervezzük, hogy kamerát szerelünk fel, csak nem tudom mennyire lehet kamerázni a ház előtti részt, személyiségi jogok stb.

2021. jan. 18. 00:20
 18/27 anonim ***** válasza:
27%

Nyilván nem véletlenül mérgezték meg, hanem mert pl. éjjel-nappal üvöltött.

A következő kutyádat neveld meg azért annyira, hogy ne tegye pokollá minden szomszéd életét, és akkor tovább fog tartani.

2021. jan. 18. 15:34
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

Ettől most jobban érzed magad? Hogy belerúgsz a kérdezőbe te véglény?

Annak meg aki lepontozott csak gratulálni tudok. Gondolom ti is simán bántanátok a gyengébbet...

2021. jan. 18. 19:34
 20/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem, kifejezetten rosszul érzem magam, hogy a kutyának azért kellett meghalnia, mert a gazdi b.ott megnevelni hogy ne ugasson állandóan.
2021. jan. 18. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!