Hogyan tudnék sünöket befogni ?
Minden évben "laknak" nálam sünök egy melléképületben. Figyelemmel szoktam kísérni, mikor a kölykök elkezdenek mászkálni, hogyan fejlődnek... stb.
Eddig mindent rendben találtam, viszont tegnap sötétedéskor összefutottam egy sünnel, amelyiket nagyon kicsinek találtam. Megnéztem egy oldalt, ahol egy tenisz labdához viszonyított méret alapján kb 200 g-os lehet. Nem akartam megfogni, hátha még az anyjukkal vannak. Nyár végi ellés eredménye lehet.
Ahol egy ilyen méretű van ott több is van. Nem tudom, hogy képes lesz e megfelelő súlyt felvenni magára, hogy a telet túlélje. Aki esetleg rutinosabb sün ügyben, kérem "szakértse" meg, hogy szüksége lehet e a sünnek + a tesóknak segítségre ? Ha igen, akkor viszont az összeset be kellene gyűjtenem valahogy és értesíteni a szakembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!