Vajon az állatok érzik/tudják, hogy amikor berakodják őket a kamionba, az lesz az utolsó út? Hogy a vágóhídra viszik őket?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 07:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Elvégre szállításban eladás miatt is lehet részük. A szállítóknak meg pont nem érdekük rosszabbul bánni az állatokkal csak azért, mert a vágóhídra viszik őket, mert a stressztől romlik a húsminőség.
4/8 anonim válasza:
Érzik,nekem bikáim vannak,de már utolsó este sokkal rosszabbul esznek,reggel szállítás előtt meg szinte semmit...meg tiszta hülyék olyankor.
5/8 anonim válasza:
Szerintem az állatoknak olyan mintha lenne hatodik érzékük. A férjem mikor katona volt találtak 1 őzikét és meg akarták ölni a kis őzike térdre rogyott és keservesen zokogott és oda tartotta a nyakát az lett a vége a bátor katonák bevitték a laktanyába és felnevelték eleinte cumisüvegből etették.
6/8 anonim válasza:
ötös: az emberi egó meglepő dolgokra képes.
7/8 anonim válasza:
Mindig akad valaki (egy "Mr. Bean"), aki megsúgja nekik, és még meg is villantja a böllérkést a ballonkabátja alól...
8/8 anonim válasza:
5, miért akarták megölni ? Miért merült ez fel bennük ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!