Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Segítség????!! valahogy...

Segítség????!! valahogy bejutott egy denevér az erkélyünkre.. A probléma ott kezdődik, hogy a nappaliból sikerült ki hesegetni az erkélyre, de mivel van két macskánk ezért be van hálozva.. (5.emelet)

Figyelt kérdés
Nem szeretném bántani szegénykémet, de valahogy ki kell mennie. Megfogni nem merem, de hesegetéssel sem sokat érek.. Valószínű, hogy az erkély kis résen jutott be valahogy. Eléggé be lehet tojva úgy mint én . Ötletek? Vagy Ki fog menni magától?

2020. aug. 24. 03:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy kiment, nyilván nem engedtem ki a macskáimat. Ma erkély zárlat van :D este majd még kukkolom hátha csak elbujt, de minden viragladat leszedtem, hátha még itt van akkor könnyebben, több résen ki tudjon menni, szegénykém
2020. aug. 24. 15:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én mikor a felmosóvízből kimentettem, az napfényes délelőtt volt és miután megszárítkozott, úgy elrepült, mint a huzat :D
2020. aug. 24. 17:05
 23/23 A kérdező kommentje:
Hát, igen csak itt hálós az erkély és csak pár kis rés van rajta
2020. aug. 24. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!