Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Segítség????!! valahogy...

Segítség????!! valahogy bejutott egy denevér az erkélyünkre.. A probléma ott kezdődik, hogy a nappaliból sikerült ki hesegetni az erkélyre, de mivel van két macskánk ezért be van hálozva.. (5.emelet)

Figyelt kérdés
Nem szeretném bántani szegénykémet, de valahogy ki kell mennie. Megfogni nem merem, de hesegetéssel sem sokat érek.. Valószínű, hogy az erkély kis résen jutott be valahogy. Eléggé be lehet tojva úgy mint én . Ötletek? Vagy Ki fog menni magától?

2020. aug. 24. 03:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg légyszi,hogy zárult a találkozás. Kíváncsi vagyok.
2020. aug. 24. 07:51
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg tegyék ki az erkélyre egy tálka cukros vizet, az jó neki és talán előcsalogatja . Akkor talán meg tudnád fogni óvatosan. Nem lesz baja attól ha megfogod, csak ne a fejénél mert haraphat.
2020. aug. 24. 07:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot hívtam. Nem írtad, hol vagy, de Budapesten bárhova kimennek, és elviszik a denevért.

Nálunk egy fiatalember nagyon ügyesen kiszedte őket a szekrény mögül, ahova bebújtak pihenni. Betette egy zsákba, aláíratott velem egy elismervényt, hogy átvette a denevéreket, és annyi.

Nagyon kedvesek, készségesek voltak. A fiatalember külön köszönte, hogy nem bántottam őket, és lehetősége volt elvinni.

Amúgy nem is próbáltak a denevérek harapni mikor megfogta őket, csak álmosan néztek, és cincogtak. Amíg a zsákot nyitotta ki, letette a egyiket a szekrény tetejére, és az meg se próbált repülni, csak "felkönyökölt" a szárnyára, és emelgette a fejét, hogy jaj, mi lesz most... mióta ez történt, nem félek egyáltalán a denevérektől, szóval nekem külön hasznos tapasztalat volt.

2020. aug. 24. 08:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A Sünbarát is mentett már denevért, esetleg őket is meg lehet próbálni elérni (B-tervként, ha a többi nem reagálna)

Milyen az erkélyed? Mennyire zárt?

2020. aug. 24. 08:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Macska hálós csak a korlát rész alatt van rés. Ezért nem is értem, hogy sikerült.
2020. aug. 24. 11:29
 16/23 A kérdező kommentje:
Az A terv a szakértő kihívása, mert írtam, hogy félek tőle. Nem akarom megfogni, mert nincs olyan kesztyűm, megharap és lehet veszett is plusz nem akarom megnyomni vagy rosszul fogni. Cukros vizet nem rakok ki neki, mert most el van bújva a redőny sarkába és csak előcsalnám fényes nappal és össze vissza verné magát plusz a macskák is beindulnának az ablakban. De, nem tudom, hogy fogják onnan kiszedni .. Pihenjen csak aztán délután jön a segítség (remélem)
2020. aug. 24. 12:35
 17/23 A kérdező kommentje:
Most néztem meg és eltűnt😱😱 remélem kiment, sehol se látom
2020. aug. 24. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tájékozódik, tuti megtalálta a rést :)
2020. aug. 24. 14:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kiment azon a résen, ahol bejutott. Nagyon össze tudják lapitani magukat.
2020. aug. 24. 14:18
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Én egyelőre nem bíznék benne, hogy kiment... főleg, mert nem szoktak világosban repülni.

Egyelőre szerintem ne engedd ki a cicáidat az erkélyre. Még lehet, hogy alkonyatkor elő fog jönni valahonnan...

2020. aug. 24. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!