Segítség????!! valahogy bejutott egy denevér az erkélyünkre.. A probléma ott kezdődik, hogy a nappaliból sikerült ki hesegetni az erkélyre, de mivel van két macskánk ezért be van hálozva.. (5.emelet)
Én a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot hívtam. Nem írtad, hol vagy, de Budapesten bárhova kimennek, és elviszik a denevért.
Nálunk egy fiatalember nagyon ügyesen kiszedte őket a szekrény mögül, ahova bebújtak pihenni. Betette egy zsákba, aláíratott velem egy elismervényt, hogy átvette a denevéreket, és annyi.
Nagyon kedvesek, készségesek voltak. A fiatalember külön köszönte, hogy nem bántottam őket, és lehetősége volt elvinni.
Amúgy nem is próbáltak a denevérek harapni mikor megfogta őket, csak álmosan néztek, és cincogtak. Amíg a zsákot nyitotta ki, letette a egyiket a szekrény tetejére, és az meg se próbált repülni, csak "felkönyökölt" a szárnyára, és emelgette a fejét, hogy jaj, mi lesz most... mióta ez történt, nem félek egyáltalán a denevérektől, szóval nekem külön hasznos tapasztalat volt.
A Sünbarát is mentett már denevért, esetleg őket is meg lehet próbálni elérni (B-tervként, ha a többi nem reagálna)
Milyen az erkélyed? Mennyire zárt?
Én egyelőre nem bíznék benne, hogy kiment... főleg, mert nem szoktak világosban repülni.
Egyelőre szerintem ne engedd ki a cicáidat az erkélyre. Még lehet, hogy alkonyatkor elő fog jönni valahonnan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!