Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap délután elgázolták az 5 hónapos kiskutyámat, lakott területen volt egy kis utcában ahol nagyon sok kisgyerek is van. Az elkövető egy gazdagabb színesbőrű emberke volt és a szemtanúk akik látták elmondták hogy nagyon gyorsan hajtott. Több panasz is érkezett már az egész családjára az elkövetőnek mert vad agresszív stílusban vezetnek a szülők pedig az utcára sem merik engedni a gyerekeket. Fékezés nélkül áthajtott a kutyámon az autója lökhárítójának a darabja leszakadt és így tudtuk beazonosítani. Nem tudom ilyen esetben érdemes e feljelentést tenni mert előbb utóbb egy bicikliző gyereket is elsodorhat az autójával. Nagyon felzaklattak a történtek engem is és az egész családomat, legszívesebben elmennék hozzá és szétverném az idióta barmot, de azzal csak magamnak ártok és már nem hozom vele vissza a kutyámat. Én is autóval járok de mindig odafigyelek főleg lkott területen ahol gyerekek vagy éppen állatok vannak. Ismerőseimtől kaptam pár ötletet hogy rongáljam meg a kocsit és hasonlók de nem alacsonyodok le a szintjükre főleg mert ismerem a színesbőrűek stílusát. A fiatal elkövető már sok rendőrségi üggyel büszkélkedhet mert több balesetet is okozott már a gyorshajtás miatt. Várom a véleményeket tanácsokat
2020. aug. 2. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ha már ennyire elkanyarodtunk a témától, engem 2 éve rommá tört egy részeg sofőr fényes nappal. A kocsim totálkáros lett, engem a mentő vitt el. A pasinak fél évre bevonták a jogosítványát, én azóta a cégnél kuncsorgok autóért ha kell, mert eddig (más fizetnivalók mellett) nem tudtam kocsira félretenni. Sem kártérítés, semmi nem volt.

Fél év után újra vezet, valószínű megint részegen, mert látszatra is teljesen alkesz volt.

Felesleges belemenni ebbe, hogy ki miért, ki fizet le kit, ki fél kitől és ki kinek a kije, engem is bosszantott.

A kutya közterületen pórázon van, pláne amíg kicsi és szeleburdi. Az autóúton semmi keresnivalója. Függetlenül attól, hogy száguldozik-e a cigu vagy sem.

2020. aug. 4. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!