Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Youtube-on miért vannak szét...

Youtube-on miért vannak szét dislike-olva az olyan videók, amiben állatot etetnek élő állattal?

Figyelt kérdés
Pl. mikor egy kígyónak egeret adnak. Az ilyeneken miért nagy a dislike arány? Egy olyan állat, ami a vadonban is ilyet eszik, az miért zavarja ennyire az embereket, hogy egérrel etetik?
2020. jún. 30. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy ez a természet rendje, nyilván nem szép látvány de csóri kígyó se élhet zsömlén, meg ha nem akarom látni nem nézek róla videót így nem is dislikeolom.

Amit nem értek hogy mikor felkerül egy videó hogy egy aranyos patkányt (akár olyat amit háziállatként tartottak) odadobnak a kígyónak megy a röhögés, sőt egy RAKÁS ember viccelődik azzal mikor megtudják hogy patkányom van (akit nem kajának hanem szeretetből tartok) hogy "hőőőhőőőő a kígyóm biztos szeretné hozd má el majd odadobom neki" (ha ugyanígy elkezdenék ugyanezeknek az embereknek viccelődni hogy fifikéből szezámos csirkét sütök el vagyok könyvelve beteg pszichopatának) de ha meglátnak egy videót ahol egy kiskutyával történik ugyanez máris "tiltsuk bannoljuk akasszuk fel belezzük ki hogy mer ilyet hát ez egy cuki kisállat"

2020. júl. 7. 07:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hidd el, sokan nem azért nyomnak dislike-ot, mert a látványt nem bírják, hanem mert nettó szadizmus. Egyszer belefutottam egy videóba, ahol egy beteg f.sz a barátja növendék leopárd gekkóját eteti meg egy felnőtt szakállas agámával, ráadásul az agámája terkójában még egy teknős is lakik...Azért az ilyenre hadd lehessen már dislike-ot nyomni, meg is tettem természetesen! Ez rég nem a természet rendje, a szakinak nem a leó az elesége, külön fajokat nem közös terkóban tartunk, azzal meg pláne nem kellene dicsekedni, hogy a barátom kisállatát felzabáltatom az enyémmel, majd kiteszem youtube-ra, mert az milyen menő már. Minimális szakértelemmel és állatszeretettel belátható, sok ilyen videóval mi a gond.
2020. júl. 7. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!