Mit tegyek a szüleim ellen?
Vidéken élek a szüleimmel, jelenleg 6 macskánk van, abból 2 lány, és vemhesek lettek, viszont mivel ennyi macskánk van nem tarthatjuk meg, utcára nem akarják kitenni, senki másnak nem kellenek cicák (próbálkoztam/próbálkoztunk már máskor elajándékozni kiscicákat, de ránkmaradt, és akkoriban 13cicánk volt.
Viszont, most amint lefialnak a macskák, a kiscicákat a szüleim a csatornába ereszti le, hogy megfulladjanak.
Mit tehetek ez ellen? Már beszéltem velük rengetegszer, hogy ez nem jó stb. Nagyon állatkínzás ellenes vagyok, és nagyon haragszom rájuk emiatt, viszont van bennem egy nagyon apró megértés is, mert elég nehéz etetni 10+ macskát. Mit tudnék csinálni? :/
10-es te idióta!!!
Az ilyen ostoba, primitív gondolkodású emberek miatt vannak tele a menhelyek...
Szégyelld magad!
Tuti, hogy akkor se vinnél állatorvoshoz egy állatot, ha halálán lenne, mert neked ennyire futja agyilag.
Orvoshoz se menj, ha bajod van, hátha hamarabb megszabadul a világ tőled 🤮🤮🤮🤮🤮
10-es nagyjából annyi Iq-val rendelkezik mint egy banán. Bár ezzel lehet megsértettem a banánokat.
Először nőstényt nőstennyel, kandúrt kandúrral*
Nem férfi és nem nő ezek állatok.
Másrészt ez nem csonkítás. Csonkítás az ha le vágod a mancsát ez műtéti beavatkozás.
Figyeld hogy mikor fial az anya macska dobozold össze őket és irány egy menhely, mondd el nekik a helyzetedet segíteni fognak.
Azután kérlek, ne tartsatok állatot. A szüleid nem jó gazdik és felelőtlenek. Hagyják őket szaporodni, egy macska akár 3 havonta képes fialni..
Szerintem ne tartsatok macskákat. Ha nincsenek ivartalanítva, akkor jó sok kiscicával fognak folyamatosan 'megajándékozni'.
Vigyétek el menhelyre a kicsiket. A nagyokat ivartalanítani kell az állatorvosnál. Ha nem tudjátok megoldani, akkor őket is adjátok le a menhelyen.
És komolyan, ne tartsatok macskát, ha nem tudtok megfelelően gondoskodni róla!!!
Nos akik itt nagy mellénnyel lepontoztak, mert azt mertem javasolni a kérdezőnek, hogy vigye a kiscicákat menhelyre, azok elárulnák, hogy szerintük mégis mi lenne a jó megoldás?
Maradjanak olyan gazda házában, aki eltervezte, hogy megöli őket?
Egyetlen menhely sem fogja őket bevenni, mert macska szinten mindenhol teltház van.
A menhely elé kitenni őket, pedig egy elmondhatatlanul primitív, és ostoba dolog.
Ivartalanítás. Egyébként amit most ide kiírtál, azt tudod, hogy a törvény bünteti?
“A menhely elé kitenni őket, pedig egy elmondhatatlanul primitív, és ostoba dolog”
Nagyon okos vagy, fikázz még. Az ugye nem gond, hogy a szülők ki akarják nyírni a cicákat? Ugye itt is dobálózol a törvénnyel?
Ivartalanítás? Mesélj még, mire költene szerinted egy olyan gazda, aki még etetni sem akarná őket! De ok, spórolja össze a kérdező. Megmondod, hogy ez a már úton levő cicák helyzetén mit segítene?
17-es.
Menhely elé kitenni egy állatot tudod mi? Én megcsináltam a szrt, ti meg oldjátok meg helyettem. Nem baj, hogy nincs nálatok hely, nem baj, hogy ezáltal nem tudtok menteni olyan macskát akinek valóban szüksége van rá, én mosom kezeim.
Kőkeményen büntetném az ilyen embereket!
És elárulok egy titkot: még magasvamhes állatot is lehet ivartalanítani.
"És elárulok egy titkot: még magasvamhes állatot is lehet ivartalanítani."
Igen, de a kérdezőnek nincs önálló jövedelme, a szülei meg nem akarnak ivartalaníttatni, a kérdező tisztában van vele, hogy ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!