Mit tegyek a szüleim ellen?
Vidéken élek a szüleimmel, jelenleg 6 macskánk van, abból 2 lány, és vemhesek lettek, viszont mivel ennyi macskánk van nem tarthatjuk meg, utcára nem akarják kitenni, senki másnak nem kellenek cicák (próbálkoztam/próbálkoztunk már máskor elajándékozni kiscicákat, de ránkmaradt, és akkoriban 13cicánk volt.
Viszont, most amint lefialnak a macskák, a kiscicákat a szüleim a csatornába ereszti le, hogy megfulladjanak.
Mit tehetek ez ellen? Már beszéltem velük rengetegszer, hogy ez nem jó stb. Nagyon állatkínzás ellenes vagyok, és nagyon haragszom rájuk emiatt, viszont van bennem egy nagyon apró megértés is, mert elég nehéz etetni 10+ macskát. Mit tudnék csinálni? :/
Azta! Ez elég ijesztő.
Minden esetre, ha van valami közösségi médiád, akkor felvehetnénk a kapcsolatot. Nekünk most pont elkélne egy cicus. :)
Borzalmas, hogy még mindig vannak ilyen ostoba, érzéketlen emberek, mint a szüleid...
Más megoldás nincs, mint az ivartalanítás. Esetleg, ha valóban fontos ez számodra, kérd ezt vagy ennek árát szülinapodra, egyéb ünnepre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!