Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha a gyereketek megszeret egy...

Vadonavadonban kérdése:

Ha a gyereketek megszeret egy haszonállatot, ti levágnátok mégis ha a gyerek sírna?

Figyelt kérdés
A vágóállat azért van hogy megegyük.
2020. ápr. 1. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Falun nőttem fel. Gyermekkoromban volt egy kedvenc csirkém, akit nem engedtem levágatni... Természetes módon hullott el. Utána eltemettük a kertben egy félreeső helyen. Ha magamból és az emlékeimből indulok ki, akkor szerintem azzal csak árthatsz a gyereknek, ha semmibe veszed a kötődését az állathoz. Persze legyen kitéve, hogy csak ez az egy, csak ha törődik vele, stb., mert annak nincs értelme, hogy jövő hétre már 20 "háziállata" legyen.
2020. ápr. 2. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tartanék haszonállatot, ha mégis akkor nem vágnám le, ha a gyerek megszereti.
2020. ápr. 2. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Jó kérdés, nyilván attól is függ milyen állat és mennyi van, plusz egy csirke a másik 50 mellé pl nem olyan nagy dolog de azért Döncike a 150 kilós sertés már húzósabb.

Meg attól is függ hogy magyarázod el a gyereknek, és hogy mennyire kötődik hozzá, van melyik megérti hogy egyes állatok ezért vannak viszont valljuk be ha nagyon megszerette az olyan mintha itt valakinek pl a kutyáját vágnánk le és azért az mégis húzós dolog szóval aligha lehet úgy megoldani hogy ne legyen trauma.

2020. ápr. 3. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
7%

Végre betilthatnák véglegesen az otthoni állattartást.

Ellenőrizhetetlen, és zömében, pszichológiailag nem épp a pozitív szociális létre nevel.

Egyesek zsebében a bicska nyílna ki, ha leírnám az ok-okozatot, de talán meg is érdemelnék...

2020. ápr. 5. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszüleim vettek egy bárányt, és le is vágták. Nekem azt mondták, hogy elvitték egy nyájba "nyaralni", de sajnos pár társával együtt elkóborolt.
2020. ápr. 8. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Régen volt 3 disznónk. 2 egyszínű rózsaszín és 1 foltos. A foltost pötyinek neveztem szerettem simogattam stb. Anya amikor jött értem az oviba mondta hogy pötyit a másik két disznóval le kellet vágni. Sírtam de nem hagyot lelki traumát. Illetve könnyebb volt feldolgozni úgy hogy azt mondták hogy beteg volt és mindenképp meghalt volna. Remek töpörtyű lett belőle
2020. ápr. 9. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!