Olcsó gyors receptek?
googleba mindent kiad csak nem olcsót és nem gyorsat, szóval onnan légyszi ne másolgasson senki.
Beváltakra lennék kíváncsi, nem kell, hogy lenne benne hús.
Krumplifőzelék+sült virsli.
Tarhonyás kolbász vagy tarhonyás hús.
Megláttam a kérdést és most ezek jutottak eszembe,majd még gondolkodom.
Az a helyzet, hogy én olyan kajákon is bőven elélek (sőt, azok a kedvenceim), amikre a legtöbben csak akkor vetemednek, ha már nincs mit enni:D (legalábbis én ezt vettem észre a környezetemben). Ja, és húst nem eszek, szóval hústartalmú kajákat nem nagyon tudok mondani:)
Tejbegríz, vajaskenyér+tejeskávé, sütőben sült rozmaringos vajas krumpli, chilis hasáburgonya( [link] bármilyen zöldségleves, almaleves (tejjel vaníliás pudinggal), Tésztaételek- amilyen variációban tetszik, krumplis pogácsa,ha belefér a keretbe: saláták (például egy pohár joghurtot összekeversz valamennyi reszelt répával és káposztával), keksz tejjel , 1 kg alma (van, hogy egész nap csak almát eszem, és tök jól elvagyok rajta:D, ja, és omlett (esetleg (az alap rengeteg vöröshagyma mellett) zöld hagymával és kevés reszelt sajttal), meg még sorolhatnám:D Ha nem vagy hízékony (sajnos én az vagyok), akkor ezek tök jók (szerintem) és legalábbis el tudnék ennyin élnixD Csak 1) kevés a zöldség és gyümölcs 2) sok a szénhidrát, szóval hosszútávon nem túl jó.
Egy nagy kedvencem:
Nomád gomba
Tegyük serpenyőbe a gombát, a durvára vágott vöröshagymát és a zsiradékot. Sóval, törött borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítsük, és saját levében pároljuk puhára. Mikor megpuhult, akkor 4 evőkanál joghurttal forraljuk át és főtt tészta körettel tálaljuk.
gombapörkölt rizzsel vagy tésztával. krumplistészta,
paradicsomleves, lecsó tarhonyával, öntöttkifli.
főzelékek lecsólkolbássszal, tükörtojással.szárazbab, sárgaborsó , lencse szintén valami olcsó feltéttel,bundáskenyér.tojásos nokedli,paprikáskrumpli nokedlivel.
Borsó leves+grízes tészta.
Bolognai spagetti sajt nélkül is finom.
Fasírt rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!