Tud e valaki segíteni webkereskedést nyitni?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan emberre cégre aki otthon van egy webáruház megszerkesztésébe. Én adnám az árut te a webáruházat te kapnál a jövedelemből 30% én 70% vagyis ameddig megy a webáruház addig kapod a 30%-ot. Szerintem nem rossz buli lenne egyikünknek sem2010. júl. 11. 06:03
2/5 anonim válasza:
Szia!
Webprogramozó a végzettséges (pályakezdő, de nem hülye!!), otthon vagyok a témában. Folyamatosan bővítem a tudásomat is.
A dizájn rész neccesebb, elvárnám, hogy legyen saját ötleted, vagy hogy közösen ötleteljük ki, de a programozás része nem okozhat problémát.
Ha gondolod írj privátot és megbeszélhetjük...
Saját terméket adnál el amúgy. vagy hogy gondoltad?
22/F
3/5 anonim válasza:
(előző vagyok) Bár nincs benne nagy biznisz, ha nincs benne semmi egyedi ötlet :S
5/5 anonim válasza:
Személyes véleményem az egészről az, hogy a webáruház leprogramozása, meg a dizájn egy dolog. Viszont kellenek eladható termékek, meg marketingelni, reklámozni kell a webáruházat (pl. Google Adwords). És ez a keményebb feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!