Van ilyen "álommunka"?

Figyelt kérdés

Ahol saját magam osztom be az időmet, szeretem amit csinálok, boldog vagyok közben, nincs főnök, nem kell rohanni sehová és jól is keresek.

Vagy ez csak egy lehetetlen dolog? Van aki ilyet dolgozik? Mi a munkája?

2019. jún. 17. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

a munkának ittt kellene kezdődnie. ami a mai formában megy tiszta vicc

12 meg 8 óra :D

2019. jún. 17. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Még ha vállalkozó is vagy, és olyan tevékenységet végzel, ami nagyon keresett és megfizetett, akkor is vannak megrendelőid, akinek vannak igényei meg határidői aminek meg kell felelni.
2019. jún. 17. 12:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze ha bírom a tempót akkor teljesítem is a megrendeléseket.
2019. jún. 17. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vállalkozom, és a felsoroltakból az első négy már teljesült. A jól is keresekkel sajnos mostanában gond van, de nem ezek miatt, viszont rajta vagyok az ügyön, és nemsokára az is rendeződik.
2019. jún. 17. 14:40
 5/7 anonim válasza:
48%

miért kitétel az álom munkához hogy ne legyen főnök? úgy imádom ezt a mentalitást amikor a főnök így gczi meg úgy nem azt mondom hogy nincsenek rossz emberek vezető pozícióban, de úgyanugy beosztottként a te közvetlen munkatársaid is lehetnek annyira roh*dékok, mellesleg pont a magyar ember az akinek szüksége van arra hogy irányítsák, hogy legyen valaki aki megmondjam legyen, mert a többség úgy áll hozzá hogy ,,foglalkozzon vele az akit zavar'' és így még ilyen lassúsággal se tröténne megy semmi mint ahogy most. de amugy miez a spekulatív kérdés? az élet minden területein folyamatosan vannak buktatók, szóval ha csak nem úgy áll hozzá az ember hogy ez van ezt kell szeretni és tényleg szereti akkor csak egy buta délibáb lesz ez a tökéletességre való törekvés egész életedben, amugy nagyon gyerekesnek tűnik ez a kérdés

F20

2019. jún. 17. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Aha, saját magad osztod be az idődet úgy, hogy a világon senki semmit nem csinál meg helyetted ha vállalkozó vagy. Lehetsz beteg, de neked kell fizetned a táppénzedet, miközben dolgozni nem tudsz, így bevételed sem.

Évekig csak viszi a pénzt a vállalkozás, nem hozza. Ellenben alkalmazottként azt is kifizetik neked ha kint cigizel, azt is ha beteg vagy, és az ünnepnapokat is, plussz egy rahedli járulékodat.

Előny: akkor állsz fel amikor akarsz, elmehetsz gyerekért, kiugorhatsz ebédelni, és akkor és annyit veszel ki szabit, amennyit akarsz (ha jól megy az üzlet)

2019. jún. 17. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj végig a város központjában, mondjuk szerda délelőtt 11-kor. A kávéházak teraszai tele lesznek ráérősen beszélgető, koktélozgató, kinézetre jól szituált emberekkel. Próbálj meg beszélgetni velük, hogy ők hogyan csinálják.
2019. jún. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!