Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az ebayes eladók honnan...

Az ebayes eladók honnan szerzik be a termékeket?

Figyelt kérdés

Egyes termékek nagyon olcsók péládul egy kínai órát adnak 650 forintért. MAjdhogynem ingyenes szállítással. Ugyanazt az órát kép is stimmel minden, a kinai gyártótól, közvetlen a gyártótól joval drágábban lehet beszerezeni.

De akkor kérdem én honnan szerzik be egyes ebay eladók a termékeket hogy nekik is megérje?

Ezt mint elég jó online kereskedő nem értem.

2019. jún. 15. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Bemegy a helyi kínai városban a megfelelő Sárkány Centerbe (például egy ilyenbe: https://www.youtube.com/watch?v=RDd10-poMm8 ) és lead egy nagyobb darabszámra szóló rendelést. A gyártó nyilván azért adja drágábban, mert ő a gyártással szeretne foglalkozni, nem pedig egy darabos rendelésekkel.
2019. jún. 15. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy meg az is, hamis
2019. jún. 15. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagy tételben vásárol, ezért olcsóbban tudja beszerezni. Ezt te is megtudod tenni b2b oldalakon (pl alibaba)
2019. jún. 15. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Pont az alibabat neztem. Meg ha egy mondjuk orabol ami ebayen 900 ft mondjuk , addig ha 10000 rendelsz ugyanolyan tipusbol az alibaban akkor sem olcsobb az ebayes oratol. Plussz az alibaban meg fizetni kell a szallitasert,meg vam stb

Ami ratesz az aron

Ezzel szenben az ebayen free shipping van. De tenyleg nem ertem hogy a maganeladok honnan szerzik be olyan olcson hogy meg profituk is legyen,mert hogy nem az alibaban szerzik be az is biztos.

2019. jún. 15. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy webshopom, bár kisebb de hasonló jellegű termékekkel.

Hidd el ha valaki pénzt akar keresni az rá fog jönni, hogy, honnan lehet beszerezni őket.

De én sem ilyesmi oldalakról szerzem be a termékeket. Vannak olcsóbb megoldások.

2019. jún. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!