Hogy kell egy sztriptízbárt nyitni?
Nem vagyok maffiózó, nincsenek kapcsolataim (még) viszont bejött egy elég szép befektetés amit egy évtizede csináltam és lenne pénzem vállalkozást csinálni.Szeretném megtudni milyen engedélyek szükségesek hozzá illetve, hogy érdemes elkezdeni trükkök tippek akár a vállalkozás csinálásához akár egy sztriptízbárhoz.
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Nem fogod tudni vinni. A rendőrök és a bűnözők IS, le fogják venni a sápot, a "védelemért".
Jogilag meg simán annyi, mintha egy bárt vagy kocsmát nyitnál. 1 plussz szabály van, hogy kívülről ne lehessen belátni és a bejáratnál jelezni kell, hogy 18+ -os hely.
Épp most olvastam egy vállalkozói oldalt, ahol a következőt írják (és magam is így gondolom):
" Ilyen az üzleti élet is: ha betartod a játékszabályokat, akkor a nagy baj bekövetkezésének vajmi kevés esélye van. Tehát van némi félretett pénze a cégednek, vagy esetleg egy rövid ideig megtartod még a munkahelyedet, és hétvégén építed a vállalkozásodat, ha csak akkor veszel fel hitelt, ha látod, hogy simán vissza is tudod fizetni azt később, stb. SZINTÉN JÓ TANÁCS, HOGY NEM KEZDÜNK BELE – FŐLEG KEZDŐKÉNT – JÓ ESÉLLYEL MAFFIA ÁLTAL URALT VAGY FIGYELT ÜZLETÁGAKBA (színesfém-kereskedés, szórakozóhely-üzemeltetés, sportfogadás stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!