Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit lehet nyitni egy olyan...

Mit lehet nyitni egy olyan kicsi üzletben ahol még raktár sincs?

Figyelt kérdés
Egy wc van. Se raktár semmi. 3500 fős faluban, központi jó helyen.Egy mosogató még befér meg egy kisebb pult. Nem vagyok se manikűrös se fodrász. Köszönöm!
2019. jún. 5. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kupi
2019. jún. 5. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Nyilvános wc-t.
2019. jún. 5. 08:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ilyen válaszok lesznek. Régen ez az oldal nagyon sokat segített nekem, szomorúan látom hogy ilyen lett. Azért várok valami normális választ is. Előre is köszönöm! Ja és köszi az első két választ is hogy rámszántatok az időtökből!
2019. jún. 5. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Mire lenne igény? Mi az, ami nincs a faluban, de kellene ? Élelmiszerbolt valószínűleg nem lehetne, mert ott még vannak követelmények. Ruházati üzlet, cipobolt 4aktart is igényelne. Újságos, koonyvesbolt, vegyes trafik esetleg?
2019. jún. 5. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kis butik, trafik, bőrdíszmű/ajándékbolt...
2019. jún. 5. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Kutyakozmetika
2019. jún. 5. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. jún. 12. 12:18
 8/8 anonim válasza:

Pici hely,nagy bevétel.

MAGYAR NEMZETI DOHÁNYBOLT

Csak az a kérdés,mennyi tőkével rendelkezel.

Azt hiszem az első írta : " kupi "

Részben ígaza van.Ha nem megy a bolt b@s.hatjuk az árút.

2019. jún. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!