Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Adott egy pizzeria kicsi...

Adott egy pizzeria kicsi konyhaval. Hogyan lehetne leroviditeni a kiszallitasi idot? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Etterem-pizzeria. Kiszallitas is van meg beulos resz is. A konyha viszont kicsi es nem bir el ennyi leadott rendelest. Az egyik legjobb pizza de elpartolnak az emberek mert nem gyozik kivarni a kiszallitast. Illetve maga a kiszallas az gyorsan megvan az elkeszites az ami lassan halad. Erre valami otlet esetleg?

2018. júl. 19. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

1.- Előre elkészíteni az alap pizzát és lefagyasztani - jó, tudom, ez normális helyen nem opció.

2.- megnézni, honnan lehetne kibővíteni (pl. étterem részből levágni, még egy embert felvenni, stb.

2018. júl. 19. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerinted így erre mégis mit lehet mondani?


Esetleg:

- Nagyobb létszámú konyhai személyzet

- Több sütő

- Nagyobb konyha....


Oda kell állni egy műszakra és megvizsgálni hol torlódnak fel a munkafolyamatok - na ott szükséges a bővítés.

2018. júl. 19. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg nagyobb helyet kéne bérelni.
2018. júl. 19. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!