Adott egy pizzeria kicsi konyhaval. Hogyan lehetne leroviditeni a kiszallitasi idot? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Etterem-pizzeria. Kiszallitas is van meg beulos resz is. A konyha viszont kicsi es nem bir el ennyi leadott rendelest. Az egyik legjobb pizza de elpartolnak az emberek mert nem gyozik kivarni a kiszallitast. Illetve maga a kiszallas az gyorsan megvan az elkeszites az ami lassan halad. Erre valami otlet esetleg?2018. júl. 19. 13:25
1/3 anonim válasza:
1.- Előre elkészíteni az alap pizzát és lefagyasztani - jó, tudom, ez normális helyen nem opció.
2.- megnézni, honnan lehetne kibővíteni (pl. étterem részből levágni, még egy embert felvenni, stb.
2/3 anonim válasza:
Szerinted így erre mégis mit lehet mondani?
Esetleg:
- Nagyobb létszámú konyhai személyzet
- Több sütő
- Nagyobb konyha....
Oda kell állni egy műszakra és megvizsgálni hol torlódnak fel a munkafolyamatok - na ott szükséges a bővítés.
3/3 anonim válasza:
Esetleg nagyobb helyet kéne bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!