Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozás indításához fél...

Vállalkozás indításához fél éves bértámogatást igényeltem. A hosszú folyamat egyik fázisánál rengeteg kérdést tettek fel, köztük sok személyeset is, miért?

Figyelt kérdés
Azóta is zavar, hogy kb. csak azt nem kérdezték meg, milyen színű az alsógatyám... a tervezett vállalkozást bemutattam, kérdésre elmondtam azt is, hogy milyen iskolákat végeztem, milyen munkatapasztalatom van, hol dolgoztam eddig, stb... azaz mindent, amit fel tudok mutatni... de rengeteg személyes kérdést is tettek fel, és nem csak rólam, még a családomról, páromról is kérdezősködtek. Van ennek jelentősége? Vajon ezen is múlik a kérelem elbírálása, illetve hogy hány hónapig, valamint mennyivel támogatnak majd? Arra gondoltam, talán ezzel is felmérik, mekkora a szükségem a támogatásra, vagy pl. ez csak egy egyszerű felmérés volt a statisztikákhoz?! Igaz, rendesek voltak, de olyan volt az egész, mint egy kihallgatás, amiből végül aztán egy bulvárlapba is lehetne cikket írni, olyan szinten érintettük a magánéletem.
2019. máj. 29. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Ez van. Tegyél oanaszr, de akkor jó eséllyel zseton se lesz.
2019. máj. 30. 04:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Azertvmert ingyen pemzt kapsz
2019. máj. 30. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Közel. 1 millió ft-ot kapsz "ajándékba" - nyilván megnézik, hogy hova teszed. Igen, nézik a szociális hátteret is, hogy mennyire vagy rászorulva - és szerintem ez helyes is.

Az utcánkban volt egy ember, felvette a segílyeket, aztán kiderült, hogy egymilliója van - ezelőtt 20 évvel - a bankba és BMW-vel járt. Ha hiszitek, ha nem, megvonták tőle a segélyt és x összeget vissza kellett fizetnie.

2019. máj. 30. 08:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok gazdag... pont azért igényelek támogatást, mert a kezdeti szakasz míg belendítem a vállalkozást, nehézkes lehet. Sajnálom, hogy vannak akik ezt kihasználják. Ha lenne pénzem, nem tenném, mert sok a macera vele.
2019. máj. 31. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen oké, hogy ha már támogatnak, felmérik a helyzetem, tudniuk kell persze, hogy kinek és mire adják, ez egyértelmű. Csak azt kifogásolom, hogy már túl személyes kérdéseket is tettek fel... nem teszek panaszt, csak kicsit ijesztő.
2019. máj. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!