Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes konditerembe átruházni...

Érdemes konditerembe átruházni jelenleg jól működő, de nagyon stresszes és időigényes vállalkozásból?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy van egy élelmiszer kiskereskedésünk,ami 10éve működik,viszont a szüleim lassan már kiöregednek a működtetéséből és én meg a nővérem nem szeretnénk tovább vinni,tekintve,hogy ők is mennyire szenvednek a működtetésével. Előálltam az ötlettel,hogy csinálhatnánk egy konditermet a lakóvárosunkban(kb.20000lakos,3terem van,mindhárom zsúfolt és 1 nagyon kicsi és régimódi). Én is járok az egyik terembe,személyesen tapasztaltam,hogy délutántól zárásig teltház van. Tudom ezt ilyen kevés információ alapján nehéz(vagy lehetetlen) eldönteni. Szóval röviden,ha lenne kb.50millió forintod,belevágnál ebben a 20.000fős városban,3terem mellett ebbe?

#edzés #konditerem #vállalkozás #beruházás fitness
2019. máj. 8. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Igen tuolsó jól mondja,ez nagy baj sok magyar vállalkozó,5 Ft-ért .....,spórol ahol tud aztán a minőséget hagyjuk.

Ilyenkor mondom nem kell vállalkozni akkor meg befektetők keresése.

2019. máj. 8. 18:44
 12/12 anonim válasza:
Talan, ha nagyobb varosban lenne az a bizonyos kondi. Hisz manapsag nincs is jobban fejlodo iparág, mint az edzes es ezzel kapcsolatos dolgok.
2019. máj. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!