Ti hogyan tudtok dönteni olyan nagy értékű/időigényes/kockázatos beruházásokról amire a gatyátok is rámehet?
Akik kockázatos beruházásba kezdenek azok általában kockázati tőkével teszik azt. Tehát olyan tőkével, amelynek elvesztésével már előre "megbékéltek".
Nem túl jó ötlet kockáztatni úgy hogy a gatyád is rámehet. Persze ez nem azt jelenti hogy nem jöhetsz ki jól a dologból, csak annyit hogy inkább ne tedd:)
Én is ilyen voltam.
Aztán sok jó dologról lemaradtam.
Pénzfeldobás bejött. Ha neked rendelte sors, úgy is olyat dobsz, ha nem, akkor meg olyat.
Nézd, egy 7 labdás zsonglőr sem egyből 7 labdás zsonglőr. Először 3 labdával kezdte. És a hibákból tanulva, a technikát finomítva jutott el fokozatosan a 7 labdával való zsonglőrködésig.
A hibás döntésekből tanulva kezdtem jó döntéseket hozni. Alkalmazkodva az állandóan változó piaci környezethez. De a döntés meghozatala után én már nem rágódtam, hanem az Ügyön dolgoztam.
Téged a saját kétségeid ölnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!