Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti hogyan tudtok dönteni...

Ti hogyan tudtok dönteni olyan nagy értékű/időigényes/kockázatos beruházásokról amire a gatyátok is rámehet?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel mit fejlesszek magamon ahhoz hogy erre a szintre eljussak, mert én sokkal kisebb értékű dolgokon is napokig tudok filózni és még döntés után is agyalni rajta, de ez nagyon rossz és így persze hogy nem merek belevágni semmibe és nem is jutok messzire :S
2017. aug. 30. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Akik kockázatos beruházásba kezdenek azok általában kockázati tőkével teszik azt. Tehát olyan tőkével, amelynek elvesztésével már előre "megbékéltek".

Nem túl jó ötlet kockáztatni úgy hogy a gatyád is rámehet. Persze ez nem azt jelenti hogy nem jöhetsz ki jól a dologból, csak annyit hogy inkább ne tedd:)

2017. aug. 30. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csinálok ilyeneket. Nagyjából minden, amit csinálok vagy veszek kevesebbe kerül, mint a havi fizum. Kocsim nincs, nem is lesz, mert nem fogok évi egy millát beleölni egy felesleges pénztemetőbe és bár jelentősen többet keresek, mint a magyar átlag, elvagyok a saját kis panelomban, nem fogok 40 millát elkölteni egy menőbb ingatlanra. Az ebből fennmaradó pénzt meg utazásra költöm.
2017. aug. 31. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam.

Aztán sok jó dologról lemaradtam.

Pénzfeldobás bejött. Ha neked rendelte sors, úgy is olyat dobsz, ha nem, akkor meg olyat.

2017. szept. 2. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd, egy 7 labdás zsonglőr sem egyből 7 labdás zsonglőr. Először 3 labdával kezdte. És a hibákból tanulva, a technikát finomítva jutott el fokozatosan a 7 labdával való zsonglőrködésig.

A hibás döntésekből tanulva kezdtem jó döntéseket hozni. Alkalmazkodva az állandóan változó piaci környezethez. De a döntés meghozatala után én már nem rágódtam, hanem az Ügyön dolgoztam.

Téged a saját kétségeid ölnek meg.

2017. okt. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!