Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ennyire nincs festő/glettelő...

Ennyire nincs festő/glettelő szakember Magyarországon, vagy csak senki nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
3-4emberre lenne szükség Budapesti munkára,de még ezt a 3-4embert is képtelenség összeszedni. Szerintetek ennyire gyenge fizetést ajánlunk? 18ezer napi netto,fizetés 2hetente,az első héten lehetőség van napi fizetésre,hosszútávú munka. Ma már senkinek nem jó semmi?

2019. ápr. 12. 11:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Azert basszus mert 4 napi munkara elkerek 300ezret + anyagköltseg es megyek tovabb..... annyit dolgozok a heten amennyit akarok es annyit vallalok be 1 honapban amennyit szeretnek.
2019. ápr. 14. 21:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért nem kapsz embert, mert egy festő 2 nap munkával a 10-szeresét keresi a kínált összegnek. A többi rizsa, senkit nem érdekel.
2019. ápr. 19. 22:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Èn most pont a bejelentès miatt mondtam fel. Kiszámoltam, 20% plusz költsèg lett volna a munkaadònak, ha nem osztalèkkènt veszi fel. Így átmentem máshová, ahol megkaptam +20% nettót ès teljes bejelentèst. Így lesz nyugdíjam talán, hitelkèpes vagyok, adókedvezmèny ès a többi. Magyarázhatod, hogy nem károsítod meg a dolgozót, pedig de. Jelen helyzetben megtehetik, hogy nem mennek el neked feketèzni, dolgoznak bejelentett helyen, vagy vállalkoznak maguknak ès megszedik magukat.
2019. ápr. 20. 10:45
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolso megkerdezhetem,hogy mivel vagy bejelentve? Mint jelent nalad a teljes bejelentes? Mert ha valakit napi 8oraba bejelentek szakmunkas minimalberrel, a tobbit pedig feketen kapja meg,ugyan ugy fizetve van a tb-je,hitelkepes es jogosult a csaladi adokedvezmenyre. 99%,hogy te is ugy vagy bejelentve,csak szerintem ezekkel nem vagy tisztaba. Ha a fizetesed 100%ra jelent be a munkaltatod,akkor also hangon egy honapba termelned kell neki 2millio forintot,hogy megerje neki is,kulonben a bejelentesedre es a fizetesedre a gatyaja is ramegy. Es 2millio forintot 1honapba kb 2-3ember tud termelni egy atlagos munkaval. (Nem maszekrol beszelek,hanem hosszutavu munkahelyekrol, pl:gyarak,stadionok,tarsashazak) Ha gepi festesrol van szo es van nagy felulet,amit gyorsan be lehet huzni,az hoz a legtobb penzt,de azt meg nem adjak csak ugy ki a szep szemeert senkinek. Ahhoz nem gyenge protekcio kell.
2019. ápr. 25. 10:54
 25/26 A kérdező kommentje:
Ja es az sem allando,csak alkalmankent adodik ilyen lehetoseg. De neked minden korulmenyek kozott hoznod kellene a havi 2milliot,ami lehetetlen....
2019. ápr. 25. 10:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Alapbol keves a szakmunkas. Akik elvegzik azok tobb mint fele nem is fog festokent dolgozni. Aki ugyes az mar dolgozik egy cegnel, vallakozik vagy kulfoldon van.

Napi 18 ezer netto nem rosz ha napi 8 oras bejelentett allasrol van szo.

2019. jún. 12. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!