Milyen könyvet ajánlotok marketing tanulására?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdőnek, aki nulláról szeretné elsajátítani az alapokat. Egész konkrétan majd egy netes alkalmazást szeretnék indítani, ahhoz lenne szükségem legalább látni a reklámozási lehetőségeket, stratégiákat, piackutatást, stb.2019. ápr. 10. 17:20
1/5 TappancsMancs válasza:
Elsőre csak és kizárólag:
Philip Kotler
Marketing menedzsment.
És egyéb könyvei is, oda vissza. Ha zsírújat akarsz 9000, de megkapod antikváriumban is, fele annyiért. Online antikváriumban.
Jól bemutatja, értelmesen, nem szakzsargonra fekteti a hangsúlyt és teljesen átfogó. Sok könyv kis részleteit tárgyalja csak a marketingnek, amikkel nem jó kezdeni, mert nem lesz egy teljes képed.
2/5 TappancsMancs válasza:
Rossz szokás, de néha mint most is belefutottam, mert nem olvastam végig a kérdést. Akkor első lecke - ha belefér egy ilyen szóhasználat - a marketing az nem a reklám. Akkor sem ha vannak marketing cégek amik csak reklám cégek.
3/5 anonim válasza:
Kotler könyv? Haha! Már a 90-es években is korszerűtlen volt. Voltam egy előadásán, nagy csalódás volt. Egy elméleti csoportosítás, amit leír, a valóság kicsit más.
4/5 TappancsMancs válasza:
Áttekintésez jó. Jól átfogja és érthetően magyaráz, mint írtam én is utána lehet sorra venni egyebeket... és értelemszerűen szükséges is.
5/5 TappancsMancs válasza:
Ajánlhatsz te is könyvet, a kérdezőnek csak jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!