Milyen passzív jövedelmi források vannak ami ellehet kezdeni pár tízmillióval?
"Mindig van foglalkozni való vele"
Vannak ra cegek akik mindent inteznek helyetted es airbnb-n adjak ki, igy neked tobb profit jon, mintha hosszutavra adnad ki megse kell annyit se foglalkozni vele. Az adobevallas meg evi 30 perc.
11: Nehogy azt hidd, még mindig nagyon megy a passzív jövedelmes hülyítés.
Csak az elmúlt egy évben megkerestek a Forever cégtől is, meg az Amwaytől is. Mindkét esetben ezzel a passzív pénzes dumával próbáltak megfogni. Aztán mikor megkérdeztem a tripladulpagyémántrubin szintű vezetőtől, hogy ugyan árulja már el, ha tényleg annyira passzív az ő jövedelmük, akkor miért ül itt velem és próbál engem győzködni? Meg akkor mégis hogy lehet, hogy az én autóm árából kijönne 3 az övéből? Erre csak pislogott az emberke.
"A cégek az amortizációt és a felújítást is elvégzik"
Mindent. Mert vehetsz befektetesi alapot is ami budapesti lakasokat ad berbe helyetted. Passziv jovedelem.
Barmilyen cegbe is fektethetsz reszvenyeken keresztul ugyanaz mintha sajat ceged lenne nulla munkaval. Passziv jovedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!