Létezik olyan weboldal, ahol befektetőket találok egy meglévő ötletemre? (200. 000Ft)
Van pár nagyon jó ötletem, amihez nem is kellene sok pénz. 200.000Ft-ból már bőven eltudnék indulni, ami azért havonta elég szép pénzt hozna vissza...
Ezt most ne úgy értsétek, hogy én semmit nem adok a dologhoz, azon kívül hogy mindent én intézek és a befektetőnek semmit nem kell vele csinálnia...
Elképzelhető hogy van olyan weboldal, ami ezzel foglalkozik? Ha igen, linkeket és tapasztalatokat várok!
Köszönöm!
2/2
Ez az oldal új találmányokra van kitalálva, nem?
Plusz úgy tudom, ez amerikai oldal :/
Teso, mi az ami 200e-bol csak ugy ontja a penzt? Sportfogadas, tuti tippekkel? Vagy siman beleboritod egy lottokombinacioba es imadkozol, hogy bejojjenek a szamaid?
Ha ennyire tuti a tipp, akar szemelyi hitelt is felvehetnel - marmint ha nem lennel kiskoru, igy a kerdes alapjan...
Nem lehetne, hogy csak a kérdésemre kapjak választ?
Muszáj minden buta kérdésre válaszolni? :/
Egyébként hol írtam én olyat, hogy csak úgy ontja a pénzt? Most őszintén, szerinted 200.000Ft befektetésből meg lehet gazdagodni...? Te jóóó ééég...
Oké, tegyük fel, van egy ötleted.
És mondd, a vállalkozóit kiváltottad már? van főállásod, ami mellett vállalkoznál vagy ez lenne a munkád? Mert ha utóbbi, akkor havi 50 ezer ft a minimum adó - szóval az a szépen hozná a pénzt, az nem tudom, mennyire fedezné az adót.
Azta mik vannak :O
Könyvelés meg ingyen van, igaz...?
Csak, hogy megértsd...
SENSKI SEM FOG ADNI NEKED 200.000 Ft-ot, olyan közül akik nem ismernek.
Túl kicsi az összeg ahhoz, hogy hiteles legyen.. emellett nem ismerünk, egy noname valaki vagy, aki írhat bármit.
S mivel kicsi az összeg, keresd a családod a problémáddal.
Nincs ilyen oldal sem, ahol magyarok.. ilyen kis befektetéssel foglalkoznak.
1-2 hónap tesco árufeltöltőként, 1 hónap segédmunkásként és megvan rá a pénzed.
Vagy ott a szabadfelhasználású kölcsön.
Eladod a telefonod, cuccaid és reménykedsz, hogy bejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!