Falun elhagyott rossz házakat minimálisan lakhatóra felújítani és kiadni megérné?
Figyelt kérdés
Saját vállalkozás a cél..2019. ápr. 5. 06:54
11/12 anonim válasza:
Én inkubátorházat hoztam létre belőle helyi vállalkozóknak tartósan 5 éve fix bérlőkkel van bérbeadva.
Önfoglakoztatók, így nem szempont a munkalehetőség, vállalkozásként meg jobb ár érhető el, mint ha csak kiadnád simán havi 20-ért. És legalább a település is fejlődik a maga módján.
Idén meg is akarták volna venni bérlőkkel együtt, de nem adtam végül, pláne hogy elővásárlási joguk van a mindenkori bérlőknek is rá. :-)
12/12 anonim válasza:
Ja és ezt adószámosmagánszemélyként éri emg csak jobban, ha nncs más olyan tev köröd amihez kellen ev. Nekem 7-es adószámmal mellette volt a kertben őstermelői tev, projektmenedzsment,pályázatírás, üzletvitei tanácsadás, üzleti tervezés, mns egyéb oktatás is. Amit kaptak a bérelt helyek mellé a beköltözők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!