Apa vállalkozó. Az emberek nem dolgoznak, csak ha ott van. Mit lehet ez ellen tenni?
már felvett embert, akinek az lenne a feladata, hogy irányítsa a munkát, és pont ő az aki olyanokat mond: hogy lassabban, nem baj, ha kötbéres lesz. plusz szidják apát állandóan.apának mivel sok helyen vannak megrendelései, ahol emberei vannak, nem tud mindig egy helyen lenni. és ha dolgoznak is az emberek akkora buták, hogy hibásan gyártják a dolgokat. már lecserélte párszor az embereket, de az újak is elkanászodnak.mindemellett ritka az aki tudja is a szakmáját.
és senkit látom még pénzzel sem lehet érdekeltté tenni, hogy felügyelje őket.
ja és még olyanokat is mondanak, hogy csak azért vagyok bent, hogy elmenjen a nap.
ezt egy új alkalmazottól tudom, akit ismerek.
van ötlet? segítséééég!nekem fáj, hogy ilyenek apával!
ja és még kocsit is kapnak bejárni, amit nem szokás adni, és még azt is szidják, hogy rossz.és igenis megvannak fizetve
Szia,
próbaidős szerződést kell velük kötni 3 hónapra minimálbérre ha nem jók repülnek gond nélkül.
Egyébként meg megéri a munkahelyiterror.blog.hu -nak írni hogy állást hírdenél ott vannak emberek akik dolgoznának rendesen csak nincsen munkalehetőség.
Ha küldesz pár infó szívesen elmennék én is oda melózni, eddig amit csináltam (csak saját vállalkozás) mindet én hagytam ott sikeresen és pluszban.
köszönöm az eddigieket, várom azért még a többit
rosszindulatú rabszolgahajtsár nincs, mert olyan sötétek, hogy magukat futtatják, ahelyett, hogy dolgoztatnának és nem látják azt, hogy igenis meg kellene csinálni azt a terméket, hogy ne legyen kötbéres!
hát kiemelt fizetéssel hogy lehet olyat mondani, hogy "lassabban"?!
amúgy vidékről van szó.
próbálok halászni valamit a fent említett oldalról, köszönet
csak én semmit nem értek semmihez
én lennék a legnagyobb poén az embereknek, mert egy fűszálfonogatást is munkának néznék, amit csinálhatna egész nap
a másik meg hogy a felügyeletem mellett simán születnének továbbra is a selejtes szériák
mert én lány vagyok és még hegesztésnek is csak a fényét láttam eddig pl
de jólesik, hogy más is próbál segíteni, mert lelkileg is tönkrevágott, hogy ilyenek az emberek.
ezt tudják...
az egyik arról álmodozik, hogy ő úgyis birkákat akar tartani
IQ sehol
és egy vállalkozó örülhet, ha nem alkoholistákkal van megáldva
jó szakembereket nagyon nehéz találni
Teljesen megértem a gondot! És az is a baj, hogy felvesztek egy jó embert, bekerül egy ilyen társaságba és őt is elrontják.
Megoldás lehet: hasonló cégtől "agyelszívás" - azaz átvenni egy már jól dolgozó vezetőt, megtartani a régiek közül a normálisabbakat (de csak keveset) és új embereket felvenni. Ha betanítható munka, akkor lehetnek pályakezdők is. A bérrendszert pedig teljesítménybérre kell kitalálni, nem órabérre, mert akkor nem dolgoznak. Alapbér + jutalék, amennyivel túltejesesítette a normát időben és minőségben. Amint elkezd valaki ugrálni, RÖGTÖN kirúgni, hogy a többiek ne kanászodjanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!