Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mivel érdemes ill. Mibe...

Rácz Attila Roland kérdése:

Mivel érdemes ill. Mibe fogjon akinek van egx kis tőkéje hogy azt kamatoztassa?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Akiben felmerül ez a kérdés, nyilván nincs otthon a pénzvilágban. Ekkor legjobb megoldás az állampapír, feltéve, hogy az illető tudja néhány évig nélkülözni a pénzét.
2019. ápr. 1. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy vállalkozáshoz elsősorban jó ötlet, működőképes piaci modell, és hozzáértés kell - utána jön csak a tőke.

Csak utóbbiból nem érdemes vállalkozásba fogni, inkább szállj be valaki mellé csendestársként.

2019. ápr. 1. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Amihez ért, és szívvel lélekkel csinálja erelyén felül is.
2019. ápr. 1. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Mennyi az a kis tőke? 100ezer? 1 millió? 10 millió?
2019. ápr. 1. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyomaszt a sok penz? Add nekem, szabadulj meg tolle.
2019. ápr. 7. 22:51
 6/9 anonim válasza:

Először is igyekezz magad kikupálni pénzügyi téren, különben az összes olyan "tanácsadó", aki egyébként csak házaló ügynök, át akar majd verni.

Google-zz rá pl. a kiszámoló blogra, youtube tanfolyama is van - ezt mindenképp nézd végig, megéri az időbefektetést (ha nem értesz hozzá).

Youtube-on ott van még esetleg Bence Balázs, ő is értelmesen beszél a pénzügyekről, érdemes megnézni 1-2 videóját.

Ha az ingyenes opcókon már túl vagy, esetlegesen keress tanácsadót - de csakis olyat, aki nem akar neked értékesíteni semmit. Onnan ismered fel, hogy megmondja a tanácsadás árát előre. Ha nagyon el vagy veszve, megéri az a 20-30e forint (már ez is egy befektetés).

2019. ápr. 8. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szívesen segítek neked ha gondolod.Nekem nem kell a pénzed de amikor megmondom,hogy miből lesz sok akkor a befektetett pénzed után a vállalkozás közös lesz.

Amúgy gyártani kéne egy dolgot aminek nagy lenne a keletje,vagy a piaca.És még nem csinálja senki sem.

Én tudom a tutit,de ahhoz nagyon sok millió kellene.

Kb 20 nál lehet operálni kevesebbel sajnos nem.

2019. ápr. 8. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Írj ide ha érdekel legközelebb és felvesszük a kapcsolatot ha érdekel.
2019. ápr. 8. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Az állampapírról csak annyit írnék,hogy én nem vennék az biztos.Lehet,hogy csábító a kamata,de lásd Qvestort.

Ja és a magánnyugdíjjak is eltűntek a sűlyesztőben.

2019. ápr. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!