Mivel érdemes ill. Mibe fogjon akinek van egx kis tőkéje hogy azt kamatoztassa?
Egy vállalkozáshoz elsősorban jó ötlet, működőképes piaci modell, és hozzáértés kell - utána jön csak a tőke.
Csak utóbbiból nem érdemes vállalkozásba fogni, inkább szállj be valaki mellé csendestársként.
Először is igyekezz magad kikupálni pénzügyi téren, különben az összes olyan "tanácsadó", aki egyébként csak házaló ügynök, át akar majd verni.
Google-zz rá pl. a kiszámoló blogra, youtube tanfolyama is van - ezt mindenképp nézd végig, megéri az időbefektetést (ha nem értesz hozzá).
Youtube-on ott van még esetleg Bence Balázs, ő is értelmesen beszél a pénzügyekről, érdemes megnézni 1-2 videóját.
Ha az ingyenes opcókon már túl vagy, esetlegesen keress tanácsadót - de csakis olyat, aki nem akar neked értékesíteni semmit. Onnan ismered fel, hogy megmondja a tanácsadás árát előre. Ha nagyon el vagy veszve, megéri az a 20-30e forint (már ez is egy befektetés).
Én szívesen segítek neked ha gondolod.Nekem nem kell a pénzed de amikor megmondom,hogy miből lesz sok akkor a befektetett pénzed után a vállalkozás közös lesz.
Amúgy gyártani kéne egy dolgot aminek nagy lenne a keletje,vagy a piaca.És még nem csinálja senki sem.
Én tudom a tutit,de ahhoz nagyon sok millió kellene.
Kb 20 nál lehet operálni kevesebbel sajnos nem.
Az állampapírról csak annyit írnék,hogy én nem vennék az biztos.Lehet,hogy csábító a kamata,de lásd Qvestort.
Ja és a magánnyugdíjjak is eltűntek a sűlyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!